Θύμα κατάρας η Κέιτ Μίντλετον; - Το χρονικό του κακού που κυνηγάει τις πριγκίπισσες
VIP Life

Θύμα κατάρας η Κέιτ Μίντλετον; - Το χρονικό του κακού που κυνηγάει τις πριγκίπισσες

Μια κατάρα φαίνεται πως στοιχειώνει το παλάτι τα τελευταία 320 χρόνια και οδηγεί τις πριγκίπισσές του στη δυστυχία λόγω προβλημάτων υγείας αλλά και στον θάνατο. Θύμα αυτής της χρόνιας κατάρας και η Κέιτ Μίντλετον;

Η είδηση του χειρουργείου της πριγκίπισσας της Ουαλίας, αναστάτωσε το λαό της χώρας, μετά την ανακοίνωση ότι θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον δύο εβδομάδες και θα επιστρέψει στα καθήκοντα της μετά το Πάσχα.

Όσοι ασχολούνται με το βασιλικό ρεπορτάζ, δεν άργησαν να κάνουν λόγο για μια κατάρα 320 ετών που ακολουθεί τις πριγκίπισσες της χώρας από τότε που η βασίλισσα Μαρία πέθανε στα 32 της από ευλογιά.

Το 1702, η βασίλισσα Άννα που διαδέχτηκε τον Γουλιέλμο Γ’ και παντρεύτηκε τον Γεώργιο της Δανίας δεν κατάφερε παρά τις 17 εγκυμοσύνες της να γεννήσει τον διάδοχο του θρόνου.

Άξιο λόγου και σίγουρα όχι σύμπτωση είναι και το γεγονός ότι και η Καρολίνα του Μπράουνσβαϊγκ – Βόλφενμπυττελ δηλητηριάστηκε.

Η Καρολίνα του Βραδεμβούργου – Άνσμπαχ πέθανε μετά τη γέννηση του διαδόχου και φυσικά η αείμνηστη Νταϊάνα άφησε την τελευταία της πνοή το 1997 στο Παρίσι μετά από ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι τον τίτλο αυτό θα έπρεπε να πάρει και η Καμίλα, αλλά δεν της δόθηκε με απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ, λόγω της μεγάλης ταύτισής του με την πρώην σύζυγο του Καρόλου, Νταϊάνα.

Τι θα γίνει με την Κέιτ Μίντλετον και πόσο σοβαρό είναι το χειρουργείο που έκανε; Μένει να δούμε σε λίγες ημέρες, όταν το παλάτι θελήσει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved