Παύλος: Νέα εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας - Φουντώνουν οι φήμες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα
VIP Life

Παύλος: Νέα εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας - Φουντώνουν οι φήμες για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ εθεάθη για άλλη μία φορά στο κέντρο της Αθήνας και οι φήμες για τη μόνιμη εγκατάστασή του στη χώρα μας... όλο και φουντώνουν!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Παύλο σε πολυσύχναστο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας και απ' ό,τι μπορεί να καταλάβει κανείς, οι εμφανίσεις του και οι επισκέψεις του στην Ελλάδα γίνονται όλο και πιο συχνές!

Το γεγονός αυτό εγείρει το εξής σημαντικό ερώτημα: Θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την οικογένειά του μετά τον θάνατο του πατέρα του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου;

Την απάντηση δε τη γνωρίζουμε με σιγουριά, αλλά το συμπέρασμα που προκύπτει από τις συχνές εμφανίσεις του είναι πως απολαμβάνει να περνά χρόνο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κάθε φορά ο φωτογραφικός φακός τον πετυχαίνει ευδιάθετο και με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Αυτή τη φορά για την έξοδό του στο κέντρο της πόλης, ο Παύλος επέλεξε ένα πιο casual look. Έδειχνε πολύ κομψός, καθώς απολάμβανε τη βόλτα του στη χειμωνιάτικη λιακάδα.

Δείτε εδώ τη gallery με τις φωτογραφίες από την τελευταία του έξοδο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved