Μίντλετον: Ράκος μετά τον σάλο για την «πειραγμένη» φωτογραφία – Το «κλεμμένο» κεφάλι και η πίεση
VIP Life

Μίντλετον: Ράκος μετά τον σάλο για την «πειραγμένη» φωτογραφία – Το «κλεμμένο» κεφάλι και η πίεση

Εξώφυλλο της Vogue του 2016 κατηγορείται η Κέιτ Μίντλετον ότι χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει την «πειραγμένη» φωτογραφία μετά την επέμβασή της.

«Λάδι στη φωτιά» έριξε αυτή τη «σπασμωδική» κίνηση, όπως την χαρακτηρίζουν οι καλά γνωρίζοντες στη συνωμοσιολογία για την κατάσταση της υγείας της.

«Είναι ζωντανή; Έκανε πλαστική;» - Οργιάζουν οι φημολογίες για την Κέιτ Μίντλετον

kate

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Richard Fitzwilliams τόνισε πως: «Όταν οι δημοσιογράφοι έλεγαν ότι θέλουν να "δουν" την Κέιτ κανείς δεν εννοούσε ακριβώς αυτό. Η ξαφνική εμφάνιση, που μόλις έκανε, ήταν μια σπασμωδική κίνηση χωρίς αξιοπρέπεια. Μάλιστα, με αυτή την εμφάνιση, η Κέιτ επισκίασε εντελώς την Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

Ήταν λάθος εξαρχής η απομόνωση της Κέιτ για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, αντίθετα θα έπρεπε περιστασιακά να κάνει διακριτικές εμφανίσεις για να νιώθει το κοινό ότι όλα είναι καλά, ενώ παράλληλα η ίδια θα διατηρούσε την ιδιωτικότητά της. Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ δέχονται τρομερή πίεση, κάτι που είναι ιδιαίτερα φρικτό αν κάποιος περνά ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας όπως εκείνη»

829ba0c5-kate-middleton-13.jpg


Ράκος η Κέιτ

Την ίδια ώρα, γνώστης του παλατιού δήλωσε στην Telegraph ότι η πριγκίπισσα νιώθει "απαίσια" για την αλλοιωμένη εικόνα αφού ήθελε απλά να κάνει τη φωτογραφία όσο καλύτερη γινόταν.

Μέγκαν Μαρκλ: H πρώτη αντίδραση για την «πειραγμένη» φωτό της Κέιτ: «Δεν θα έκανε ποτέ τέτοιο λάθος»

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί η Σάρλοτ έγινε θέμα συζήτησης στην «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία;

Κέιτ Μίντλετον: Δεν πείθει η συγνώμη! Θύελλα αντιδράσεων για την πειραγμένη φωτό - Τα 16 ζητήματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved