Μπλέικ Λάιβλι: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κέιτ Μίντλετον μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο
VIP Life

Μπλέικ Λάιβλι: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Κέιτ Μίντλετον μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο

Μπλέικ Λάιβλι - Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλεί η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ότι έχει καρκίνο, με τον βρετανικό λαό να παραμένει μουδιασμένος την ώρα που το παλάτι προσπαθεί να ανατρέψει το κακό κλίμα που έχει δημιουργηθεί.

Η αποκάλυψη της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει φέρει ένα τεράστιο κύμα αγάπης προς το πρόσωπό της ενώ παράλληλα οι αναρτήσεις για το ζήτημα της υγείας της δεν έχουν τέλος.

Η Μπλέικ Λάιβλι θέλησε να μιλήσει για το θέμα και μάλιστα ζήτησε δημόσια συγγνώμη για ένα σχόλιο που είχε κάνει για εκείνη.

Pippa Middleton: «Ραγίζει καρδιές» η αδελφή της Kate - «Στέλνω αγάπη και προσευχές»

Η διάσημη ηθοποιός είχε μιλήσει για την επεξεργασμένη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η πριγκίπισσα της Ουαλίας πριν μερικές εβδομάδες.

lively-middleton.jpg

Με ένα Instagram story χθες Παρασκευή 22/3, η Μπλέικ έγραψε: «Είμαι σίγουρη ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται σήμερα, αλλά νιώθω ότι πρέπει να το αναγνωρίσω. Έκανα μια ανόητη ανάρτηση γύρω από τη φρενίτιδα των “αποτυχημένων photoshop” και ωχ φίλε, αυτή η ανάρτηση με έχει κάνει να νιώθω ταπεινωμένη σήμερα. Στέλνω την αγάπη μου και τις ευχές μου σε όλους».

blakelively3.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved