Βίοι παράλληλοι για Μίντλετον & Κάρολο - Οι συγκινητικές στιγμές σε διπλανά δωμάτια του νοσοκομείου
Instagram / theroyalfamily / princeandprincessofwales
VIP Life

Βίοι παράλληλοι για Μίντλετον & Κάρολο - Οι συγκινητικές στιγμές σε διπλανά δωμάτια του νοσοκομείου

Παγκόσμιο σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο, λίγες μέρες μετά την είδηση πως και ο βασιλιάς Κάρολος έχει ξεκινήσει εντατικές χημειοθεραπείες για να αντιμετωπίσει στη σκληρή αυτή ασθένεια. 

Η αλήθεια είναι πως το 2024 δεν μπήκε καλά για την βασιλική οικογένεια καθώς όσο η Κέιτ Μίντλετον, τόσο και ο βασιλιάς Κάρολος πάσχουν από καρκίνο και χρειάζεται να ακολουθούν συγκεκριμένες θεραπείες ώστε να βγουν νικητές από αυτή τη μάχη.

Pippa Middleton: «Ραγίζει καρδιές» η αδελφή της Kate - «Στέλνω αγάπη και προσευχές»

https://www.instagram.com/reel/C41Ini8LrFb/

Αν και τα νέα είναι δυσάρεστα κι έχουν σοκάρει όλο τον κόσμο, το ευχάριστο σε αυτή την υπόθεση είναι πως η βασιλική οικογένεια μοιάζει να είναι πιο ενωμένη και αγαπημένη από ποτέ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκεται στο πλευρό της γυναίκας του, Κέιτ Μίντλετον, σε κάθε ευκαιρία, ενώ πληροφορίες θέλουν και τον βασιλιά Κάρολο να της συμπαραστέκεται και να της δίνει δύναμη, καθώς όπως έχει αποκαλύψει και ο ίδιος στο παρελθόν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι η αγαπημένη του νύφη.

Και οι δυο τους έχουν περάσει συγκινητικές, αλλά και σοκαριστικές στιγμές, με την ασθένεια να τους ενώνει πιο πολύ από ποτέ. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον ο βασιλιάς Κάρολος δήλωσε περήφανος για εκείνη, όπως ανακοίνωσε επίσημα το βρετανικό Παλάτι.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι «τόσο περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε. Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς «παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες. Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

Οι συγκινητικές στιγμές στα διπλανά δωμάτια του νοσοκομείου

Απ' ό,τι φαίνεται όμως ο βασιλιάς Κάρολος είναι στο πλευρό της νύφης του ουσιαστικά, πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς σύμφωνα με τη Sun είχαν ένα συγκινητικό γεύμα λίγες ώρες πριν η Κέιτ κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση. Εκεί ο βασιλιάς της εξέφρασε την εκτίμησή του, την αγάπη του και τον σεβασμό του προς το πρόσωπό της.

Kamila - Karolos

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως και οι δυο τον Ιανουάριο νοσηλεύονταν στην κλινική Marylebone, καθώς υποβλήθηκαν σε σημαντικές επεμβάσεις, ενώ λίγο καιρό αργότερα ανακοίνωσαν πως και οι δύο πάσχουν με καρκίνο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sunday Times, όταν ο βασιλιάς Κάρολος βρισκόταν στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση για τον προστάτη, εθεάθη να επισκέπτεται το δωμάτιο της Κέιτ Μίντλετον, η οποία νοσηλευόταν για το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved