Κέιτ Μίντλετον: Νέες διαρροές μετά την ανακοίνωση! Το ερώτημα για την καταγωγή της
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Νέες διαρροές μετά την ανακοίνωση! Το ερώτημα για την καταγωγή της

Όσο ο κόσμος όλος προσεύχεται για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, νέα ερωτήματα προκύπτουν.

Ένα από αυτά έχει να κάνει με την καταγωγή αλλά και την πίστη της. Πιο συγκεκριμένα το «Jerusalem Post» σχολιάζει το θρησκευτικό παρελθόν της Κέιτ, με αφορμή τις προσευχές, που εξέφρασε δημόσια, ότι κάνει ο επικεφαλής της ιουδαϊκής θρησκείας στη Βρετανία.

Κέιτ Μίντλετον: Έφυγε με το ελικόπτερο - Η μυστική απόδραση με τον Ουίλιαμ και τα παιδιά

kate.jpg

«Τώρα που τελείωσε η γιορτή του Σαββάτου, συντάσσω τις ευχές μου με αυτές των Βρετανών και όλου του κόσμου, εκφράζοντας τη λύπη μου με την είδηση, ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας παλεύει με τον καρκίνο, ελπίζοντας σε μια άμεση και πλήρη ανάρρωση», έγραψε ο ίδιος στα social media.

Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων είχε ισχυριστεί την ιουδαϊκή καταγωγή της Κέιτ το 2013, φέρνοντας τότε αντιδράσεις για τη βασιλική οικογένεια, καθώς το παλάτι ανέφερε εξαρχής, ότι η Πριγκίπισσα ασπαζόταν τον Χριστιανισμό. Από την οικογένειά της, ωστόσο, προκύπτει ιουδαϊκή καταγωγή από την πλευρά της μητέρας της.

IRELAND BRITAIN ROYALS
epa08272226 Kate the Duchess of Cambridge smiles next to Britain's Prince William during a meeting with Galway Community Circus performers, local artists and young musicians in Galway, Ireland, Ireland, 05 March 2020. The Duke and Duchess of Cambridge visit Galway on the last of a three-day official visit to Ireland. EPA/Peter Morrison / POOL

Σε άλλα νέα φίλος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ επιτίθεται στην πριγκίπισσα και στο παλάτι, χαρακτηρίζοντας τη σπαρακτική ανακοίνωσή της μέσω βίντεο ως «βορειοκορεατική προπαγάνδα».

Ο Κρίστοφερ Μπούζι, κατηγόρησε τη βασιλική οικογένεια, μέσω του Χ, ότι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Κέιτ.

BELGIUM PASSCHENDAELE CENTENARY COMMEMORATIONS

«Το παλάτι είπε ψέματα και ο βρετανικός Τύπος τους βοήθησε με χαρά να τα πουν», ανέφερε ο Μπούζι στην ανάρτησή του την Παρασκευή.

«Οι αμέτρητοι τίτλοι “θεωρίας συνωμοσίας”, ενώ γνωρίζαμε ότι πολλά από αυτά που λέγονταν ήταν αληθινά. Πρόκειται πραγματικά για προπαγάνδα τύπου Βόρειας Κορέας», κατέληξε η ανάρτηση.

Κέιτ Μίντλετον: Ποιος είναι ο αδερφός της – Η θυελλώδης ζωή του Τζέιμς Μίντλετον και η εξομολόγηση

Επίθεση στη βασιλική οικογένεια: «Τo Παλάτι είπε ψέματα για την ασθένεια της Kate Middleton»

Κέιτ Μίντλετον: Οι 14 λέξεις της Καμίλα & τα μηνύματα που υποσχέθηκε να παραδώσει στη νύφη της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved