«Ασύδοτη στις σπατάλες» η πριγκίπισσα Σαρλίν - Οι καταγγελίες του πρώην λογιστή του Αλβέρτου
epa11038715 Prince Albert II of Monaco (L) and Princess Charlene of Monaco arrive for the traditional Christmas event at the Prince's Palace of Monaco (Le Palais Princier de Monaco) in Monaco, 20 December 2023. EPA/VALERY HACHE / POOL RESTRICTED TO EDITORIAL USE/NO TABLOID - MAXPPP OUT EDITORIAL USE ONLY EDITORIAL USE ONLY
VIP Life

«Ασύδοτη στις σπατάλες» η πριγκίπισσα Σαρλίν - Οι καταγγελίες του πρώην λογιστή του Αλβέρτου

Ένα μυστικό σημειωματάριο αλλά και σκόρπιες δηλώσεις του πρώην λογιστή του παλατιού των Μονεγάσκων και προσωπικά του πρίγκιπα Αλβέρτου «καίει» την πριγκίπισσα Σαρλίν την οποία χαρακτηρίζει ασύδοτη στις σπατάλες! 

Το παλάτι των Μονεγάσκων έχει κάθε λόγο να είναι αναστατωμένο μετά τις αποκαλύψεις του Κλοντ Παλμέρο, για οικονομικές ατασθαλίες της βασιλικής οικογένειας του Μονακό και ειδικά της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Πρίγκιπας Αλβέρτος-Σαρλίν: Τα δίδυμά τους έγιναν 9 ετών και το Παλάτι ανέβασε σπάνια κοινή φωτό τους

MONACO ROYALS CHRISTMAS

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/VALERY HACHE

Ο Παλμέρο πριν από δύο μήνες αποκάλυψε ότι το προσωπικό επίδομα δαπανών της πριγκίπισσας εκτοξεύτηκε σε πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες ετησίως ενώ ανέφερε και άλλα υπέρογκα ποσά που η ίδια ξόδεψε με ασυδοσία. Ενδεικτικά να πούμε πως, ο άλλοτε λογιστής του παλατιού, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος υπεύθυνος για τα οικονομικά του παλατιού και παραιτήθηκε τον περασμένο Ιούλιο, ανέφερε στο προσωπικό, μυστικό του σημειωματάριο που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Ιανουάριο από την Le Monde, πως η ανακαίνιση της βίλας όπου συνηθίζει να περνάει τις διακοπές της η πριγκίπισσα Σαρλίν στο Κάλβι της Κορσικής, στοίχισε 826.000 λίρες. Ξόδεψε επίσης άλλες 860.000 λίρες για τη διακόσμηση του γραφείου της στο Μόντε Κάρλο, όπως αναφέρει πάντα ο Παλμέρο στο προσωπικό του σημειωματάριο.

MONACO NATIONAL DAY

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/VALERY HACHE / POOL MAXPPP OUT

Ο Παλμέρο επίσης έγραφε πως η Σαρλίν έχει δίπλα της να την υπηρετούν 8 άτομα, μεταξύ των οποίων και παράνομες νταντάδες. Όπως είχε γράψει στο σημειωματάριό του τον Ιανουάριο του 2015, λίγο μετά τη γέννηση, δηλαδή, των δίδυμων παιδιών της, η Σαρλίν ανέθεσε τη φροντίδα των μωρών σε παράνομους μετανάστες.

«Ενημέρωση σχετικά με την πρόσληψη νταντάδων… Είμαστε εντελώς παράνομοι (ακόμη και η τουριστική τους βίζα έληξε στις 7 Ιανουαρίου). Δεν είναι μόνο παράνομες, αλλά και μία που μπήκε με πλαστό διαβατήριο» έγραφε σε κάποιο σημείο ο Παλμέρο.

MONACO NATIONAL DAY

ΑΠΕ ΜΠΕ EPA/SEBASTIEN NOGIER

Λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2019 σε σελίδα του σημειωματάριου ο Παλμέρο έγραφε πως η πριγκίπισσα είχε ξοδέψει μέσα σε 8 χρόνια σχεδόν 15.000.000 ευρώ, αν και το επίδομά της είχε οριστεί στα 7,5 εκατομμύρια ευρώ! «Δεν έχω κανέναν έλεγχο των δαπανών της πριγκίπισσας» σχολίαζε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved