Χαλαμανδάρη: «Ραγίζει καρδιές» η φωτό που ανέβασε, 1 μήνα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φερνάντο
VIP Life

Χαλαμανδάρη: «Ραγίζει καρδιές» η φωτό που ανέβασε, 1 μήνα μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φερνάντο

Δύσκολες ώρες συνεχίζει να βιώνει η Νάντια Χαλαμανδάρη, η Ελληνίδα δημοσιογράφος η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα της Ισπανίας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο. 

Ήταν πρώτος ξάδελφος του βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και ήταν παντρεμένος με την Ελληνίδα δημοσιογράφο ενώ είχαν αποκτήσει και έναν γιο, τον 8χρονο σήμερα Νικόλα.

Πέθανε ο πρίγκιπας Φερνάντο στα 49 του - Bαρύ πένθος για την Ελληνίδα δημοσιογράφο σύζυγό του

xala.jpg

Η Νάντια Χαλαμανδάρη, βυθισμένη στο πένθος όπως και όλη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, έναν μήνα μετά τον πρόωρο χαμό του πρίγκιπα Φερνάντο ο οποίος το τελευταίο διάστημα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα ανέβασε στη μνήμη του μία πολύ τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της με τον γιο τους.

Σε αυτήν πατέρας και γιος απεικονίζονται κάποια χρόνια πριν σε κάποια γενέθλια. Ο πρίγκιπας κρατάει τον μικρό τρυφερά στην αγκαλιά του και εκείνος δείχνει να είναι αφοσιωμένος σε κάθε κίνηση του πατέρα του.

Η επίσημη αιτία θανάτου του πρίγκιπα στις αρχές του περασμένου μήνα ήταν η χρόνια αναπνευστική ανεπάρκεια, σε συνδυασμό με τη γρίπη και τον κορονοϊό που «χτύπησαν» τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό του.

Σύμφωνα με το περιοδικό Hola η θρησκευτική τελετή για το τελευταίο «αντίο» πραγματοποιήθηκε στο Βασιλικό Μοναστήρι στη Μαδρίτη ενώ ακολούθησε η αποτέφρωσή του.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε στο facebook η Νάντια Χαλαμανδάρη:

xalamandari.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved