Βασιλιάς Κάρολος: Έχει δει την εγγονή του μόνο μία φορά - Τι θα ζητήσει από Χάρι και Μέγκαν
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Έχει δει την εγγονή του μόνο μία φορά - Τι θα ζητήσει από Χάρι και Μέγκαν

Ο Βασιλιάς Κάρολος θέλει απεγνωσμένα και άμεσα να δει και να περάσει χρόνο με τα εγγόνια του, τα παιδιά δηλαδή του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Μάλιστα, πηγή από το παλάτι δήλωσε στην Page Six: «Βλέπω ότι ο Κάρολος θέλει απεγνωσμένα να δει τα παιδιά και τείνει κλάδο ελαίας στη Μέγκαν και τον Χάρι. Μπορεί να αποφασίσει ότι η ζωή απλά είναι πολύ μικρή. Το Μπαλμόραλ είναι το ιδανικό μέρος για την επανένωση. Αν όντως τους προσκαλέσει, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν πρέπει να συμφωνήσουν να τον επισκεφτούν».

13 βασιλικές τιάρες αμύθητης αξίας - Η απόλυτη χλιδή και οι ιστορίες πίσω από αυτές

karolos-harry-meghan.jpg

Θυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο ο Δούκας του Σάσεξ πέταξε από την Καλιφόρνια στο Λονδίνο για λιγότερο από μία ώρα, μόνο και μόνο για να δει τον πατέρα του όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Τα δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν κοινή λαχτάρα να είναι μαζί το επόμενο διάστημα και οι φήμες θέλουν τον Κάρολο να σκέφτεται να τους καλέσει το καλοκαίρι στο Μπαλμόραλ.

Αυτό που πονάει τον Βασιλιά είναι ότι δεν τον γνωρίζουν καθόλου τα εγγόνια του. Μάλιστα, τη μικρή Λίλιμπετ την έχει δει μόλις μία φορά, τον Ιούνιο του 2022, στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα - Η φωτό πριν από 19 χρόνια

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved