Επανένωση για τη βασιλική οικογένεια; Κάρολος & Χάρι κάνουν κινήσεις για να φτιάξουν τη σχέση τους!

Instagram / theroyalfamily / sussexroyal

VIP Life

Επανένωση για τη βασιλική οικογένεια; Κάρολος & Χάρι κάνουν κινήσεις για να φτιάξουν τη σχέση τους!

Ο βασιλιάς Κάρολος όπως και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια περνούν δύσκολες ώρες, λίγους μήνες μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις που αφορούν στην υγεία των μελών της. 

Ο βασιλιάς Κάρολος όμως, δεν έχει να διαχειριστεί μόνο την υγεία του και την υγεία της νύφης του, αλλά και τη σχέση του με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, η οποία δεν είναι στα καλύτερά της.

Βασιλιάς Κάρολος: Έχει δει την εγγονή του μόνο μία φορά - Τι θα ζητήσει από Χάρι και Μέγκαν

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Page Six τόσο η Καμίλα όσο και ο βασιλιάς Κάρολος ήθελαν πάντα να είναι ενωμένη η βασιλική οικογένεια, γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν τους χαροποιεί καθόλου το γεγονός ότι ο Γουίλιαμ και ο Χάρι έχουν απομακρυνθεί τόσο πολύ.

cd919d2d-william.jpg

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Μάλιστα, ο 75χρονος μονάρχης από τότε που διαγνώστηκε εκείνος, αλλά και η νύφη του, Κέιτ Μίντλετον, με καρκίνο φαίνεται να έχει γίνει πιο συναισθηματικός και να θέλει να έρθει κοντά με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι, όπως και με τα δύο του εγγόνια, με τα οποία έχει ελάχιστη επαφή.

meghan-harry-kate.jpg

Χαρακτηριστικά η πηγή αναφέρει: "Μπορώ να δω τον βασιλιά Κάρολο να θέλει απεγνωσμένα να δει τα εγγόνια του. Μπορεί να έχει αποφασίσει ότι η ζωή είναι απλά πολύ σύντομη. Το Balmoral είναι πραγματικά το τέλειο, ξεκούραστο μέρος για μια επανένωση. Αν όντως απευθύνει πρόσκληση, τότε ο Χάρι και η Μέγκαν θα πρέπει σίγουρα να συμφωνήσουν στην επίσκεψη".

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα - Η φωτό πριν από 19 χρόνια

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved