Τα θέματα που «κλικάρατε» περισσότερο το 2018
Media

Τα θέματα που «κλικάρατε» περισσότερο το 2018

Το 2018 ήταν μία χρονιά που τα είχε όλα.

Έρωτες, χωρισμούς, γάμους, γέννες, βαφτίσια και πολλά reality. Το gossip-tv.gr «κάλυψε» όλα όσα συνέβησαν τη χρονιά αυτή και σας τα παρουσίασε. Ποια είναι όμως εκείνα τα θέματα που προσέλκυσαν περισσότερο το ενδιαφέρον;

Αυτά είναι τα θέματα του gossip-tv στα οποία κάνατε τα περισσότερα κλικς.

Τα ουρλιαχτά της Μηλιαρέση στην Πάνια

annitafoto 682x384


Είναι μία από τις παρουσιάστριες εκείνες που έχει καταφέρει με την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό της να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Ο λόγος για την Αννίτα Πάνια, η οποία έχει χαρίσει απίστευτες στιγμές στην ελληνική τηλεόραση. Μία από αυτές ήταν και η εμφάνιση της Μαίρης Μηλιαρέση στην εκπομπή της, όπου και θέλησε να παρουσιάσει θεραπευτικές κρέμες. Η επιμονή της Μαίρης να διαφημίζει για αρκετή ώρα τα συγκεκριμένα προϊόντα έκαναν την Πάνια να βγει εκτός εαυτού και σε κατάσταση… αμόκ έδιωξε την παρουσιάστρια, φωνάζοντας και ζητώντας να πάνε επειγόντως σε διαφημίσεις!

Η Έλλη Στάη πάντρεψε το γιο της

2971 MARKOS KATSIMIS ELI STAI 1662018


Τον Ιούνιο η Έλλη Στάη πάντρεψε τον γιο της, Μάρκο Κατσίμη. Ήταν μία πολύ σημαντική ημέρα για τη σιδηρά κυρία της ενημέρωσης. Ο γιος της παντρεύτηκε τη σύντροφό του, Φαίη Κουτζούκου, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Καλυβίων. Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τη μητέρα του, η οποία επέλεξε μια μπλε ολόσωμη φόρμα που τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η νύφη, φορώντας ένα σικάτο και λιτό νυφικό με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, έφτασε στην εκκλησία λίγα λεπτά αργότερα με ένα αυτοκίνητο αντίκα μαζί με τη μητέρα της που την παρέδωσε στον γαμπρό. Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr ήταν, φυσικά, εκεί και τα κατέγραψε όλα.

Η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς και ο… χωρισμός

sxoi


Είναι ένα ζευγάρι που αγαπάμε και αγαπάτε πολύ. Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς είναι μαζί και ερωτευμένοι, παρά τα όσα ακούγονται για εκείνους όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν, άλλωστε, λίγες οι φορές που τα media τούς έχουν χωρίσει.
Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή του Open TV, «Έλα χαμογέλα», αναφέρθηκε, φανερά ενοχλημένος, σε αυτό το θέμα: «Ο χωρισμός ήταν προτού παντρευτούμε, όχι όταν παντρευτήκαμε. Εμείς με την Καίτη ήμασταν μαζί το ΄93-'94, χωρίσαμε και βρεθήκαμε μετά από δύο χρόνια και παντρευτήκαμε αλλά δεν υπήρχε χωρισμός έτσι όπως το γράψανε, γιατί το βγάλανε ότι είναι χωρισμός μέσα στο γάμο. Ποτέ δεν υπήρξε χωρισμός μέσα στο γάμο, ήταν πριν παντρευτούμε» είπε ο Διονύσης βάζοντας τέλος στις φήμες.

Η εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά

ImageHandler2


Τον περασμένο Ιούλιο ο Σάκης Ρουβάς δίνει συνέντευξη και κάνει μία σπάνια εξομολόγηση. Ο τραγουδιστής «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε, όταν δεχόταν «πυρά» από παντού… Ο Σάκης αντιλήφθηκε εκείνο το διάστημα ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα και χρόνια μετά κατέθεσε όσα ένιωθε δημόσια. «Το μεγάλο σοκ ήταν όταν αντιλήφθηκα ότι έχω πρόβλημα. Είχα όλα αυτά που ήθελα, αλλά δεν ήμουν ευτυχισμένος. Σε ηλικία 29 ετών είχα κερδίσει όσα είχα ονειρευτεί, αλλά ένιωθα ταυτόχρονα άδειος», δήλωσε ο Σάκης.

Το πρόβλημα υγείας της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Capture 1


Με γυαλιά μυωπίας εμφανίστηκε ένα πρωινό πριν από μερικές εβδομάδες στην εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε on air το πρόβλημα που αντιμετώπιζε εκείνο το διάστημα με τα μάτια της και ενημέρωσε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές ότι μετά το τέλος της εκπομπής θα επισκεπτόταν τον γιατρό της. Μία αλλεργία την ταλαιπωρούσε πολύ και κοκκίνιζαν τα μάτια της.

Ο γάμος Τανιμανίδη-Μπόμπα και η… μπομπονιέρα

40374358 325125111380312 746457344585498624 n


Ήταν σίγουρα ο γάμος της χρονιάς. Ο Σάκης Τανιμανίδης παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο. Όλη η showbiz παραβρέθηκε στο μυστήριο και διασκέδασε στη γαμήλια δεξίωση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τι ήταν εκείνο που σας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον σε αυτόν το γάμο; Η μπομπονιέρα που επέλεξε το ζευγάρι να δώσει στους καλεσμένους του. Η μπομπονιέρα ήταν ένα πουγκί στο οποίο υπήρχε αποτυπωμένη φωτογραφία του ζευγαριού αγκαλιά στην παραλία.

Το The Voice και ο τραγουδιστής που δεν περιμέναμε να δούμε

Fullscreen capture 1032018 104743 PM

Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά. Όταν τραγούδησε ένα ροκ τραγούδι, γύρισαν οι τρεις από τους τέσσερις κριτές. Ο μόνος που δεν πάτησε το κουμπί ήταν ο Πάνος Μουζουράκης. Όσοι λατρεύουν τα talent shows σίγουρα σάστισαν όταν είδαν στη σκηνή του The Voice τον Γιώργο Βάνα, τον οποίο είχαμε γνωρίσει από τη συμμετοχή του το 2006, στο Dream Show: Τhe music στον Alpha, με παρουσιαστή –τότε- τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο ημιτελικός του Survivor 2, η ενόχληση του Τανιμανίδη και η έξοδος του Γκότση

 1372018 120032


Το Survivor 2 ήταν από τα reality που «τράβηξαν» για ακόμη μία χρονιά το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το gossip-tv βρέθηκε στο γήπεδο του Γαλατσίου και σας μετέφερε όσα συνέβησαν τη βραδιά του ημιτελικού. Ένα λάθος κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, έφερε αναστάτωση στο πλατό και στο break ο παρουσιαστής ζητούσε εξηγήσεις από την παραγωγή. Η κάμερά μας κατέγραψε τον μεγάλο… χαμό που έγινε όταν ο Ηλίας Γκότσης κατέβηκε στο κοινό για να χαιρετήσει τη γιαγιά του.

Η Ελένη Μενεγάκη και η φωτογραφία με μαγιό στο instagram

elenimenegaki 30920510 2081623208780184 1650139543363387392 n


Η Ελένη Μενεγάκη, στις αρχές του καλοκαιριού, «ανέβασε» ακόμη περισσότερο τη θερμοκρασία στα ύψη όταν δημοσίευσε φωτογραφίες της με ροζ μπικίνι μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου και απόλαυσε τις πρώτες βουτιές παρέα με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και όλοι χάζευαν τα υπέροχο κορμί της Ελένης Μενεγάκη.

Eurovision 2018: Η Ελλάδα δεν πέρασε στον τελικό

304021

Ο Ευρωπαϊκός διαγωνισμός τραγουδιού ήταν για μία ακόμη χρονιά ένα από τα θέματα εκείνα που κλικάρατε αυτή τη χρονιά. Η βραδιά του ημιτελικού, στην οποία διαγωνιζότανε η Γιάννα Τερζή, που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, ήταν εκείνη που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον σας. Η Γιάννα εμφανίστηκε στην σκηνή του Altice Arena στην Πορτογαλία αλλά δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την μεγάλη βραδιά του τελικού. Η Γιάννα Τερζή και οι συνεργάτες της, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα, ωστόσο τελικά δεν κατάφεραν να πείσουν το κοινό της Eurovision να τους ψηφίσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved