Μαρί Κυριακού: Ένα παραμύθι για το καλοκαίρι
Media

Μαρί Κυριακού: Ένα παραμύθι για το καλοκαίρι

Η Μαρί Κυριακού ρίχνει τον «Μάικ τον Φασολάκη» σε καταγάλανα νερά και μιλά για τον φανταστικό κόσμο των παραμυθιών που τόσο τη γοητεύει, αλλά και για την πραγματική, σκληρή καθημερινότητα που έχουν να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες παιδιά.


«Ηθελα πολύ να κάνω κάτι που να προσφέρει στα παιδιά χαρά. Να φτιάξω για όλα τα παιδιά έναν κόσμο παραμυθένιο, στον οποίο θα μπορούσαν να “ταξιδέψουν” όποτε επιθυμούσαν!». Ο «Μάικ ο Φασολάκης» έρχεται τώρα, με απίστευτες καλοκαιρινές περιπέτειες, να διασκεδάσει τα παιδιά, να τους δημιουργήσει ευχάριστα και χαρούμενα συναισθήματα και να τα ταξιδέψει. Είναι ένας μικροσκοπικός, ατρόμητος ήρωας που αντιμετωπίζει τις δυσκολίες που συναντά με εξυπνάδα και χιούμορ. «Ευτυχώς έχω πολλούς φίλους που με βοήθησαν ώστε ο Μάικ να πάρει τη μορφή που ονειρεύτηκα, τη φωνή που φαντάστηκα. Και έγινε πολύ γρήγορα ο αγαπημένος φίλος σε όλα τα παιδικά όνειρα».
Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του «Μάικ» θα δοθούν από τη Μαρί Κυριακού σε φιλανθρωπικά σωματεία. Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοβουλία της κόντρα στη σκληρότητα της εποχής. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη» πιστεύει ότι σήμερα, που οι συνθήκες στη χώρα μας είναι δυσκολότερες από ποτέ, κάποια παιδιά χρειάζονται περισσότερο τη βοήθειά μας. Γι’ αυτό από φέτος το καλοκαίρι και για όλο τον χρόνο η Μαρί Κυριακού και η τηλεόραση του Αnt1 εγκαινιάζουν την τηλεφωνική «Γραμμή Με Αγάπη». Πηγή: Πρώτο Θέμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved