Άγριος καυγάς στον αέρα του δελτίου του Mega
Media

Άγριος καυγάς στον αέρα του δελτίου του Mega

Άγριος καυγάς ξέσπασε χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Ρέππα και τους δημοσιογράφους του δελτίου, κυρίως τον παρουσιαστή Νίκο Στραβελάκη και τον Μανώλη Καψή.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του τελευταίου στο όνομα του υπουργού ως ενός από αυτούς που φωτογράφισαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Οδ. Βουδούρης και Θαν. Οικονόμου ότι ευθύνονται για την καθυστέρηση της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου.

Ο κ. Ρέππας διαφώνησε με την ερμηνεία που έδωσε ο κ. Καψής και γρήγορα αναπτύχθηκε ένας καυγάς μεταξύ τους, στον οποίο πήρε μέρος και ο συντονιστής Νίκος Στραβελάκης. Μάλιστα, ο υπουργός κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι δεν τον αφήνουν να μιλήσει και κάποια στιγμή πήγε εκνευρισμένος να κλείσει το τηλέφωνο, δηλώνοντας ότι δεν είχε νόημα η παρέμβασή του, αφού δεν μπορούσε να πει αυτά που ήθελε και κατά συνέπεια θα μπορούσε να ακούει και μόνος του εκείνα που έλεγαν οι δημοσιογράφοι, βλέποντας τηλεόραση χωρίς να είναι στο ακουστικό.

Αν και τουλάχιστον κρατήθηκε ένα επίπεδο στην κουβέντα και δεν υπήρξαν ύβρεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, τα υπονοούμενα και οι χαρακτηρισμοί που ανταλλάχθηκαν αλλά και οι εντάσεις των φωνών όλων των πλευρών ήταν αυτό που έμεινε τελικά στους τηλεθεατές. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved