Δημόσιο ψήφισμα για την αναστολή της απόλυσης Αρβανίτη-Κατσίμη και παραίτησης του Αιμίλιου Λιάτσου
Media

Δημόσιο ψήφισμα για την αναστολή της απόλυσης Αρβανίτη-Κατσίμη και παραίτησης του Αιμίλιου Λιάτσου

Με δημόσια ψηφοφορία μέσω της σελίδας GoPetition ζητούν να ανακληθεί η απόφαση της Διοίκησης της ΕΡΤ για την επ' αόριστον αναστολή της εκπομπής «Πρωινή ενημέρωση» με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη, μέχρι νεωτέρας!

Μέσω της ψηφοφορίας η όποια θα γίνεται ονομαστικά απαιτούν να εφαρμόζεται ο Νόμος περί αδέσμευτης δημοσιογραφίας κι ελευθερίας του λόγου, που προστατεύεται σαφώς και ρητά από το Ελληνικό Σύνταγμα δια Νόμου! Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα προωθηθεί σε κάθε Αρμόδιο Δημόσιο Φορέα, Υπουργείο ή Νομική Αρχή, στον πρόεδρο της Βουλής και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Διαβάστε αναλυτικά την αίτηση ψηφοφορίας η όποια έχει ήδη συγκεντρώσει 342 επώνυμες υπογραφές :

«Κύριοι κάθε Αρμόδιας Υπηρεσίας, Νομικής Αρχής, Κε Πρόεδρε της Βουλής, Κε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Κε Πρόεδρε της ΑΔΕΔΥ, Κε Πρόεδρε της Διοίκησης της Ε.Ρ.Τ.

Προσυπογράφω το δημόσιο ψήφισμα για άμεση ανάκληση της ακραίας και παράνομης απόφασης της Διοίκησης της ΕΡΤ της 29ης Οκτωβρίου 2012, για επ' αόριστον αναστολή της εκπομπής της ΝΕΤ, "Πρωινή Ενημέρωση" με τον Κώστα Αρβανίτη και την Μαριλένα Κατσίμη που προβάλλεται κάθε καθημερινή από τις 6:00 π.μ. έως τις 8:00 π.μ..

Τα Δημόσια Μαζικά Μέσα Μνημέρωσης, δεν ανήκουν σε κανέναν Διοικούντα, Κυβερνώντα, Υπάλληλο της ΕΡΤ, Πολιτικό πρόσωπο ή Φορέα, εκτός και μόνον των Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών, όπου επιβαρύνονται με τις πάγιες εισφορές τους για την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία τους.

Οι Διοικήσεις τους οφείλουν να σέβονται στο έπακρο το ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ δικαίωμα του Έλληνα πολίτη να ενημερώνεται από φωνές που δεν λογοκρίνοται!

Το ηθικό ατόπημα της 29ης Οκτωβρίου, όπου η Διοίκηση προέβει σε μία τέτοια απόφαση, δεν μπορεί να εκληφθεί ως λάθος, αλλά ως στοχευμένη κίνηση κατά της ελεύθερης έκφρασης του δημοσιογραφικού λόγου και της αδέσμευτης δημοσιογραφίας!

Επιφυλασσόμεθα ν' ασκήσουμε κάθε ηθικό και νόμιμο μας δικαίωμά μας όπως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα και οι Νόμοι για ανεξάρτητη και χωρίς λογοκρισία Δημόσια ενημέρωση!

Εργοδότης της Ε.Ρ.Τ Α.Ε είναι σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός!!! Κανείς δεν δικαιούται ν' αποφασίζει χωρίς την ετυμηγορία του και χωρίς τη βούλησή του!

Απαιτούμε εντός 24 ωρών να ανακληθεί η απόφασή σας για την αναστολή της εκπομπής "ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ"!

Απαιτούμε από τον Κο Αιμίλιο Λιάτσο να παραιτηθεί από τη θέση που κατέχει ΠΑΡΑΥΤΑ!

Αυτή είναι η βούληση όσων συνυπογράφουν αυτήν την ψηφοφορία!

Ομάδα Ελλήνων Υποστηρικτών της Ανεξάρτητης Δημοσιογραφίας και της Ελευθερίας του Λόγου!». Για να ψηφίζετε πατήστε εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved