Οι AC/DC επιστρέφουν τηλεοπτικά!
Media

Οι AC/DC επιστρέφουν τηλεοπτικά!

Η επιστροφή του κορυφαίου συγκροτήματος στην Αργεντινή, σηματοδοτήθηκε από τρεις sold out νύχτες στο Buenos Aires και ένα Live album!

Οι AC/DC μετά από 13 χρόνια ανέβηκαν στη σκηνή του «Monumental» και περισσότεροι από συνολικά 200.000 θεατές αφέθηκαν στους ρυθμούς του εναρκτήριου «Rock n roll train» και των απόλυτων heavy metal hits του ιστορικού συγκροτήματος.

Οι AC/DC φημίζονται για τις εντυπωσιακές live εμφανίσεις τους και η συναυλία τους στην Αργεντινή έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Black Ice», τίτλο που έδωσαν από τον ομώνυμο δίσκο τους.

Οι τρεις εμφανίσεις που πραγματοποίησε η μπάντα στο Buenos Aires αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στα μουσικά δρώμενα και οδήγησαν στην κυκλοφορία του πρώτου Live Album «Live at River Plate» μετά από είκοσι χρόνια (1992), όταν και είχε κυκλοφορήσει το album «Live».

Η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική με τους ήχους μερικών από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος όπως «Back in Black», «Hells Bells», «Thunderstruck», «Dog eat dog».

«We don't speak very good Spanish, but we speak rock 'n' roll pretty good!» λέει ο Brian Johnson στην αρχή της συναυλίας δίνοντας το στίγμα για ό, τι ακολούθησε στο στάδιο, στην τεράστια σκηνή του Monumental.

Κυριακή 2/12 @13.00, το MTV μεταφέρει τους τηλεθεατές σε ένα από τα κορυφαία concerts των AC/DC

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved