«Ποδηλατοδράσεις»: Τι θα δούμε αυτήν την Κυριακή;
Media

«Ποδηλατοδράσεις»: Τι θα δούμε αυτήν την Κυριακή;

Ο πρώτος ποδηλατικός σταθμός για τις «Ποδηλατοδράσεις» για το 2013 πραγματοποιείται στην πόλη της Ναυπάκτου την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 1.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η Αφροδίτη Σημίτη ποδηλατεί τον υπέροχο ποδηλατόδρομο, από την μια άκρη της πόλης στην άλλη. Η εκπομπή βλέπει πως θα λειτουργεί το σύστημα διάθεσης κοινόχρηστων ποδηλάτων του δήμου για τους πολίτες και τους επισκέπτες της Ναυπάκτου που θα λειτουργήσει από τον Μάρτιο. Από την δράση δεν θα μπορούσε να λείπει και η ποδηλατοβόλτα και τα παιχνίδια δεξιοτεχνίας με το ποδήλατο.

Ποιό είναι το κατάλληλο ποδήλατο για εμάς και με ποιά τα κριτήρια επιλογής; Σωστή θέση του ποδηλάτη επάνω στο ποδήλατο, μαζί μας στην επιλογή ποδηλάτου η ηθοποιός Δανάη Σκιάδη.

Έχουμε δει ποδήλατα δρόμου, βουνού, πόλης; Σήμερα θα παρουσιάσουν ένα άλλο είδος, το FURY της GT, ένα ποδήλατο downhill. Μια ποδηλατοδράση διαφορετική από όλες τις άλλες, οι Ποδηλατοδράσεις με την εταιρεία orient επισκέφτηκαν την Κιβωτό του Κόσμου, γνώρισαν από κοντά τα παιδιά, μίλησαν με τον πάτερ Αντώνιο και δώρισαν στα παιδιά 10 ποδήλατα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved