Τέλος εποχής για το STUDIO ΑΤΑ
Media

Τέλος εποχής για το STUDIO ΑΤΑ

Το STUDIO ΑΤΑ... παροπλίζεται! Χθες ολοκληρώθηκε ο κύκλος απολύσεων που είχε ξεκινήσει εδώ και ένα περίπου χρόνο στην εταιρεία παραγωγής

Σύμφωνα με το Newsit, ο μόνος που παραμένει να εργάζεται πλέον στο STUDIO ΑΤΑ είναι ο Γενικός Διευθυντής του, καθώς η εταιρεία έχει ακόμα πολύ δρόμο για ξεκαθάρισμα, αλλά και παραγωγές, όπως το «Master Chef», που παραμένουν στον αέρα.
Το STUDIO ΑΤΑ δεν κλείνει, αφού υπάρχουν ακόμα πολλές εκκρεμότητες!

Ωστόσο πρόκειται για το τέλος μίας μεγάλης εποχής!
Λόγω όμως της οικονομικής κρίσης το Studio ATA αναγκάζεται να περιορίσει τα έξοδά της, αφού τα έσοδά της έχουν περιοριστεί κατά πολύ. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο τέλος του μήνα θα ξενοικιαστεί το στούντιο στα Μελίσσια, στο οποίο μάλιστα γυρίζονταν οι «Βασιλιάδες». Ο λόγος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, που η εταιρεία παραγωγής κρατούσε ακόμα το στούντιο είναι επειδή στο τέλος του προηγούμενου χρόνου περίμεναν να λάβουν αρκετά χρήματα από αυτά που τους οφείλουν, αλλά επειδή αυτό δεν έγινε, έπρεπε να πάρουν δραστικά μέτρα και να προσπαθήσουν να επιβιώσουν και να ξεπεράσουν την κρίση. Έτσι αναγκάστηκε να απολύσει όλο το ανθρώπινο δυναμικό του, ευελπιστώντας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved