Μάγδα Παπαγιάννη: «Λόγω κρίσης τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ»
Media

Μάγδα Παπαγιάννη: «Λόγω κρίσης τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ»

Ύστερα από μεγάλο διάστημα αποχής, η Μάγδα Παπαγιάννη επιστρέφει στη μικρή οθόνη με την εκπομπή «Γένους Θηλυκού». Πώς αισθάνεται; 

«Η επιστροφή στο φυσικό σου χώρο είναι σίγουρα ένα ευχάριστο και ανανεωτικό γεγονός. Είμαι μία επαγγελματίας δημοσιογράφος της τηλεόρασης εδώ και 22 ένταση, ταχύτητα, υψηλές απαιτήσεις και επιδόσεις, στοιχεία βασικά της TV, είναι προφανές ότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με κάτι λιγότερο. Αν και θα περίμενε κανείς η παύση του αδιάκοπου πρωταθλητισμού -όπως το να βρίσκεσαι καθημερινά στον αέρα για 5 ώρες επί 5 χρόνια στα πρωινά του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη αλλά και στα καλοκαιρινά πρότζεκτ- να είναι σε κάποιο βαθμό ανακουφιστική, τελικά δεν ήταν. Ήταν μία πολύ δύσκολη και επίπονη ψυχοσωματική διαδικασία που κράτησε για μήνες. Η επιστροφή, λοιπόν, ήρθε με μία εκπομπή διαφορετική. Θυμίζει μοτίβα που είχα δουλέψει παλαιότερα στο Μega και, το σημαντικότερο, είναι αφιερωμένη στις γυναίκες. Ήταν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όταν μου έγινε η πρόταση από την παραγωγό Ανθή Τούμπη. Μετά όλα κύλησαν γρήγορα. Την ευχαριστώ» τόνισε στο TV Glam.

Ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής στα μισά της σεζόν. Πόσο δύσκολο ή εύκολο είναι αυτό για μία παρουσιάστρια; «Για έναν έμπειρο δημοσιογράφο, ο χρόνος όπως το θέτεις δεν έχει σημασία. Άλλωστε, λόγω κρίσης τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Νομίζω ότι με την πενία που μαστίζει την ελληνική τηλεόραση ο κόσμος διψάει για νέα πράγματα και πλέον είναι υποψιασμένος, ψάχνει συνειδητά την ποιότητα. Αυτό είναι και το δικό μας ζητούμενο, να προσφέρουμε μία ποιοτική εκπομπή λόγου όπως αρμόζει στη δημόσια τηλεόραση. Η πρεμιέρα της εκπομπής πήγε εντυπωσιακά καλά για τα δεδομένα της ΕΤ1. Έκανε στο μέσο όρο του γενικού συνόλου τα διπλάσια νούμερα από προβεβλημένες και αξιόλογες εκπομπές του σταθμού και αυτό ήταν ένα πολύ ενθαρρυντικό καλωσόρισμα για όλους μας.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved