Τι θα δούμε στην εκπομπή «Chef στον αέρα»
Media

Τι θα δούμε στην εκπομπή «Chef στον αέρα»

Οι τηλεθεατές δεν χρειάζεται πια να ανησυχούν πια για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!


Η καθημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ "Chef στον αέρα με την Ελένη Ψυχούλη και τους καλεσμένους της παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.

Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική.

Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις.

Tη Δευτέρα 10 Ιουνίου φτιάχνουν συνταγές εμπνευσμένες από την αρχαία Ελλάδα! Ο Chef Κυριάκος Αθανασιάδης με την αρχαιολόγο Ίλια Νταϊφά φτιάχνουν γαρίδες με σάλτσα μελιού, ψάρι στη γάστρα με κόλιανδρο και μια κρύα σούπα με σπανάκι!

Την Τρίτη 11 Ιουνίου φτιάχνουν μεζέδες για την παρέα! Ο Θανάσης Κάτσαρης και η μαγείρισσα Ειρήνη Νιέρρη δίνουν τις συνταγές για το εξοχικό με χοιρινό και φέτα και για τα στριφτά πιτάκια με σαλάμι αέρος με φουντούκι και πιπεριά! Η Ελένη κερνάει παγωτό που φτιάχνεται στη στιγμή με γιαούρτι και φράουλες!

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου μαγειρεύουν με λαχανικά του καλοκαιριού! Η μαγείρισσα Φανή Γιαβανίτσα από την Θεσσαλονίκη φτιάχνει μουσακά μόνο με λαχανικά και μπεσαμέλ πατάτας και κολοκυθάκια γεμιστά με τυριά! Η Ελένη ετοιμάζει μια δροσερή κοτοσαλάτα με ανάμικτα λαχανικά!

Την Πέμπτη 13 Ιουνίου ο Δημήτρης Μαυράκης από την Κρήτη μαγειρεύει με ξινόχοντρο! Ο κρητικός τραχανάς ανακατεύεται με τις μελιτζάνες σ' ένα καλοκαιρινό φαγητό και γίνεται κεφτεδάκι τηγανητό με φέτα έκπληξη στο κέντρο! Ο Δημήτρης στη στήλη των ζυμαρικών ετοιμάζει παραδοσιακό στριφτούδι με ψευτο-πέστο από αρακά!

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου η Πόλυ Αντωνιάδη και ο Pastry Chef Παναγιώτης Ντρης φτιάχνουν γεύσεις εμπνευσμένες από την Μεγάλη Βρετανία! Ετοιμάζουν ένα βελούδινο μωσαϊκό με μαρσμέλοους και τα αλμυρά κάπκεικς σε διάφορους γευστικούς συνδυασμούς! Ο Ανδρέας Λαγός φτιάχνει στη στήλη της «άλλης εκδοχής» σπιτική μπουγάτσα με κρέμα μπανάνα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved