Όλα όσα θα γίνουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Karadayi»
Media

Όλα όσα θα γίνουν στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Karadayi»

Μπορεί ο Ant1 ακόμη να μην έχει αποφασίσει πότε θα προβάλει τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Karadayi», όμως οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές!

Το tvzapping αποκαλύπτει τι θα γίνει στην συνέχεια! Στο τέλος του πρώτου κύκλου επεισοδίων ο Μαχίρ προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά του θα ομολογήσει ψευδώς ότι εκείνος σκότωσε τον δικαστή Σουλεϊμάν. Ωστόσο η αγαπημένη του Φεριντέ έχοντας συλλέξει στοιχεία θα αποκαλύψει στο δικαστήριο πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος. Πράγματι ο Μαχίρ αθωώνεται για τον φόνο ωστόσο στη συνέχεια οδηγείται στην φυλακή αφού κρίνεται ένοχος για ψευδορκία, πλαστοπροσωπεία και παραπλάνηση των δικαστών. Σύντομα βέβαια θα αφεθεί ελεύθερος καθώς η τουρκική κυβέρνηση εξαγγέλει γενική αμνηστία.

Σε μια συνάντησή του με την Φεριντέ ο Τουργκούτ τους στήνει παγίδα. Οι φωτογραφίες κάνουν το γύρο των εφημερίδων και έτσι η Φεριντέ αναγκάζεται να πραγματοποίησει ψεύτικο αρραβώνα με τον παιδικό της φίλο Σινάν. Ο Μαχίρ καταρρέει.... Ωστόσο μετά από συζητήσεις τα ξαναβ ρίσκει με την αγαπημένη του και αποφασίζουν να συνεργαστούν προκειμένου να αποκαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο που δεν είναι άλλος από τον Τουργκούτ.

Απ' την πλευρά του ο εισαγγελέας γνωρίζοντας πως η Σερά γνωρίζει τα πάντα την παντρεύεται με σκοπό να την εξευμενίσει και στη συνέχεια να τις αποσπάσει όλα τα ενοχοποιητικά στοιχεία. Όταν συνειδητοποιεί ότι όλες οι προσπάθειες πέφτουν στο κενό αποφασίζει να την δολοφονήσει μαζί με την κόρη της και την μητέρα της ώστε να καλυφθούν οριστικά τα ίχνη του εγκλήματος που έχει διαπράξει. Ωστόσο την τελευταία στιγμή επεμβαίνει η Φεριντέ υπόσχεται στην Σερά πως θα την σώσει και την πείθει να συνεργαστεί μαζί της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved