Όλα όσα θα δούμε σήμερα «Στην Πράξη»
Media

Όλα όσα θα δούμε σήμερα «Στην Πράξη»

Η Σύλβια Κλιμάκη συναντά «Στην Πράξη» τον καλλιτεχνικό διευθυντή της πολυβραβευμένης Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, Καμεράτα σήμερα στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Καινοτομία, εφευρετικότητα, επιχειρηματικότητα, εθελοντισμός, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμός μπλέκονται όμορφα, συνθέτοντας το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας˙ της νέας Ελλάδας που δεν το βάζει κάτω...
Η Σύλβια Κλιμάκη αυτή την Κυριακή, συναντά τον Γιώργο Πέτρου, διεθνούς φήμης μαέστρο και καλλιτεχνικό διευθυντή της πολυβραβευμένης Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής, Καμεράτα! Η ορχήστρα που κερδίζει τις εντυπώσεις όπου εμφανίζεται ανά την Ευρώπη και άνοιξε τις επίσημες εκδηλώσεις για την ελληνική προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο φημισμένο Palais des Beaux-Arts στις Βρυξέλλες.
Επισκέπτεται στη συνέχεια το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στη χώρα μας, το ΚΕΘΕΑ.Το δίκτυο που βρίσκεται δίπλα στους χρήστες ουσιών και τις οικογένειές τους παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες του δωρεάν από το 1983.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved