Με νέα εκπομπή ο Γιώργος Σατσίδης στον ΟΤΕ TV
Media

Με νέα εκπομπή ο Γιώργος Σατσίδης στον ΟΤΕ TV

Με νέα δική του εκπομπή επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρώμενα ο Γιώργος Σατσίδης που φυσικά θα είναι κινηματογραφικού ενδιαφέροντος στον ΟΤΕ TV.

Η εκπομπή του θα ονομάζεται Buzz και κάνει πρεμιέρα αύριο στο OTE CINEMA 1HD, προσφέροντας στους συνδρομητές του OTE TV ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του σινεμά, της τηλεόρασης και της showbiz.
Με λαμπερές ανταποκρίσεις από το κόκκινο χαλί των κορυφαίων κινηματογραφικών διοργανώσεων, αποκλειστικές συνεντεύξεις με αστέρες του Χόλυγουντ, ρεπορτάζ από τα παρασκήνια blockbuster ταινιών και δημοφιλών σειρών και ολοκληρωμένη κάλυψη από τις ταινίες που στηρίζει ως συμπαραγωγός ο OTE TV, το Buzz θα ενημερώνει τους συνδρομητές του ΟΤΕ TV για όλα όσα συμβαίνουν στο διεθνές star system, αλλά και για τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.
Η πρώτη εκπομπή του Buzz, μεταξύ άλλων, φιλοξενεί αποκλειστική συνέντευξη του Τομ Ράιλι, πρωταγωνιστή της βραβευμένης με 2 Emmy σειράς Da Vinci's Demons, όπου ο Ράιλι υποδύεται τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι σε νεαρή ηλικία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved