«The Voice»: Η συνάντηση των coaches με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος!
Media

«The Voice»: Η συνάντηση των coaches με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος!

Οι συντελεστές της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή, Μιχάλης Κουινέλης και Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποίησαν σήμερα επίσημη επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

με αφορμή τη συμμετοχή τους στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιουλίου με πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ και με σκοπό να συνδράμει στους σκοπούς και τις ανάγκες της ΜΚΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Όλα τα έσοδα από τη συναυλία με τίτλο « ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ» θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της ΜΚΟ «Αποστολή» και στο πλαίσιο αυτό οι 4 coaches του "THE VOICE", συναντήθηκαν σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο και συζήτησαν για τις δράσεις της οργάνωσης και για τη σύμπραξή τους προκειμένου να βοηθήσουν στον ιερό σκοπό της.
Ο Μακαριώτατος, υποδεχόμενος τους 4 καλλιτέχνες είπε χαρακτηριστικά πως «αυτή η συναυλία αποτελεί έκφραση και ύμνο στην αγάπη» ενώ μετά το τέλος της συνάντησης τους ευχαρίστησε λέγοντας:
«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που ήρθαν σήμερα να με επισκεφτούν όπως και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Είναι συγκινητικό μια ιδέα να ολοκληρώνεται αλλά ταυτόχρονα νέοι και επιτυχημένοι άνθρωποι να είναι τόσο αποφασισμένοι να βοηθήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις, τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν. Επιθυμώ να πω για μια ακόμη φορά ότι η συμμετοχή του κόσμου στην προσπάθεια της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» είναι αυτή που δημιούργησε όλο αυτό το έργο. Οι Έλληνες αποδεικνύουμε, ότι παρά τις δυσκολίες, στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Πιστεύω ότι το ισχυρό αυτό μήνυμα θα σταλεί και στις 3 Ιουλίου στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο».

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε: «Μια ιδέα, σήμερα γίνεται πράξη. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ αλλά και όλους όσους αφανώς και εθελοντικά θα δουλέψουν για αυτή τη συναυλία. Σήμερα ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας, μαζί με την αγάπη της Εκκλησίας για να κάνουμε μία γιορτή αγάπης, ένα ηφαίστειο αγάπης , στα μέσα του καλοκαιριού. Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο και την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για αυτή την αλυσίδα ανθρωπιάς που θα γίνει. Ραντεβού στις 3 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved