Λένα Μαντά: «Γράφω ό,τι μου αρέσει εμένα να διαβάζω»
Media

Λένα Μαντά: «Γράφω ό,τι μου αρέσει εμένα να διαβάζω»

Για το αν της έχει τύχει να αλλάξει το σενάριο κατά τη διάρκεια της συγγραφής, πώς επιλέγει το θέμα του κάθε βιβλίου αλλά και αν φοβάται όπως αυτό που γράφει δεν θα έχει απήχηση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Λένα Μαντά.


Σας έχει τύχει ποτέ κατά τη διάρκεια συγγραφής κάποιου βιβλίου οι εξελίξεις να σας πάνε αλλού από εκεί που είχατε αρχικά σκεφτεί και να αλλάξετε όλη τη ροή της ιστορίας; «Πολύ συχνά. Βλέπετε, οι ήρωες μου έχουν τηντάση να αυτονομούνται σύντομα και με πηγαίνουν αντί να τους πηγαίνω... Αυτή είναι και η μαγεία τους και γι' αυτό κάθε φορά που κάποιος αναγνώστης με παρακαλεί να γράψω την ιστορία της ζωής του (κάτι που συμβαίνει καθημερινά σχεδόν), η απάντηση είναι αρνητική. Δεν θέλω να ξέρω το τέλος»
Είναι δύσκολο για σας, μια επιτυχημένη συγγραφέα, να διαλέξετε το θέμα για το επόμενο βιβλίο σας; «Καθόλου. Το νέο θέμα, όταν είναι καλό, με κυριεύει με... έφοδο. Από τη στιγμή που θα γεννηθεί στο μυαλό μου, αρχίζει το μαγικό ταξίδι»
Φοβάστε ότι μία επιλογή που σε εσάς φαίνεται ενδιαφέρουσα, τελικά μπορεί να μην έχει απήχηση στο αναγνωστικό κοινό;
«Δεν φοβάμαι ποτέ όταν κάνω κάτι που αγαπώ τόσο πολύ. Τη στιγμή που γράφω, δεν μπορώ να σκεφτώ κανέναν. Ούτε τους αναγνώστες ούτε τον κ. Ψυχογιό τον εκδότη μου. Γράφω ό,τι μου αρέσει εμένα να διαβάζω», λέει στο περιοδικό Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved