Αθηνά Βαλκώνη: «Ο θάνατος του Ίωνα δεν είναι καλή εξέλιξη για την Ηρώ»
Media

Αθηνά Βαλκώνη: «Ο θάνατος του Ίωνα δεν είναι καλή εξέλιξη για την Ηρώ»

Η Αθηνά Βαλκώνη υποδύεται την αστυνομικό στα «Κλεμμένα όνειρα» και σε συνέντευξή της αποκάλυψε τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στη σειρά.

Η ηθοποιός μίλησε για τα ανατρεπτικά επεισόδια που ακολουθούν στο περιοδικό «TV24».

Η Ηρώ κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ίωνα. Πού θα οδηγηθεί;

Τον παγιδεύει και το καταφέρνει πολύ καλά. Για τον Ίωνα, η Ηρώ είναι μια γυναίκα που δεν θα τη δει ερωτικά και θα κερδίσει στ' αλήθεια την εμπιστοσύνη του. Η Ηρώ, αφού του έχει αποκαλύψει την αληθινή της ταυτότητα, ζητάει τη βοήθεια του Ίωνα σε σχέση με τον Μαυρίδη και τον Μαλτέζο. Ο Ίωνας θα συνεργαστεί αλλά θα θορυβηθεί παράλληλα, καθώς φοβάται μην αποκαλυφθεί.

Θα τον συλλάβει για τις εγκληματικές του πράξεις;

Η Ηρώ θα δώσει λύση στην ιστορία του Ίωνα. Θα τον παρακολουθήσει και θα του στήσει παγίδες .

Τι λύση θα δώσει; Καλή ή κακή; Και για ποιον;

Το ιδανικό θα ήταν να συλλάβει τον ένοχο, χωρίς αυτός να πάθει κάτι. Στόχος της είναι να τον παραδώσει στη δικαιοσύνη. Ο θάνατος του Ίωνα σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη για την Ηρώ .

Ευθύνεται γι' αυτό το θάνατο;

Όχι. Η Ηρώ είναι ευσυνείδητη αστυνομικός, που ξέρει πάνω από όλα να ψυχολογεί τους ανθρώπους και τα όριά τους. Τον Ίωνα τον θεωρεί ικανό για όλα κι έτσι δεν μπορεί να μαντέψει τις κινήσει του. Είναι εντελώς απρόβλεπτος. Σταδιακά θα καταλάβει πόσο την τρομάζει. Είναι το μόνο άτομο που έρχεται κοντά του και προσπαθεί να κατανοήσει έστω και λίγο την ψυχοσύνθεσή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved