Δεν θα πιστεύετε πού βρίσκεται ο «Χρόνης μας»!
Media

Δεν θα πιστεύετε πού βρίσκεται ο «Χρόνης μας»!

«Είμαι ο Χρόνης σας!» έλεγε κάθε βράδυ ο Πολυχρόνης Καρακασίδης καλησπερίζοντας τους τηλεθεατές. Πού βρίσκεται όμως σήμερα «ο Χρόνης μας»;

Από παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση βρέθηκε σε σαπουνόπερα στη Γερμανία. Παρά τις προτάσεις ακόμη και για δισκογραφική συνεργασία με ελληνική εταιρεία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret, ο Χρόνης επέλεξε να παραμείνει στη Γερμανία και δύο χρόνια μετά την τηλεοπτική του παρουσία στον ΑΝΤ1, καταφέρνει να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα πρωταγωνιστήσει σε γερμανική σαπουνόπερα!
Το «Unter Uns» («Μεταξύ μας») είναι μια καθημερινή σειρά με τη μεγαλύτερη θεαματικότητα στο RTL, που μεταδίδεται για σχεδόν είκοσι χρόνια, όχι μόνο στη Γερμανία, αλλά και από το δορυφορικό δίκτυο του ευρωπαϊκού κολοσσού σε Ολλανδία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Αυστρία.
Ο νεαρός τραγουδιστής, παρουσιαστής και εσχάτως ηθοποιός υποδύεται έναν... Έλληνα φούρναρη, τον Νίκο Καραδήμα με οικολογική συνείδηση που αναλαμβάνει να απελευθερώσει κρυφά από τη συμμορία των «κακών» της σαπουνόπερας πειραματόζωα, που βασανίζονται σε μυστικά εργαστήρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved