Κάτια Νικολαΐδου: «Οι ρόλοι γίνονται κομμάτι της ζωής μου, η καθημερινότητα μου. Ζω μαζί τους»
Media

Κάτια Νικολαΐδου: «Οι ρόλοι γίνονται κομμάτι της ζωής μου, η καθημερινότητα μου. Ζω μαζί τους»

Μετά τις «Τολμηρές ιστορίες», το «Μια στιγμή, δυο ζωές» και τόσες άλλες σημαντικές συνεργασίες, έφτασε και η ώρα της «Δικαίωσης» για την Κάτια Νικολαΐδου.

«Ναι και είμαι πανευτυχής που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη, που είμαι σε αυτήν τη συγκεκριμένη σειρά. Με τον Δημήτρη συνεργάζομαι μαγικά... Ακόμα και με ένα βλέμμα μπορούμε να συνεννοηθούμε. Είναι εκπληκτικός δημιουργός και σκηνοθέτης. Ξέρεις κάτι; Σε αυτήν τη δουλειά είναι πολύ σημαντικό με τον άλλο να μιλάς την ίδια γλώσσα» τόνισε στο TV Έθνος.
-Σε γοήτευσε πρώτα η «Δικαίωση» ως συνολική δουλειά και στη συνέχεια ο ρόλος της Ερμιόνης ή το αντίστροφο;
«Με τη «Δικαίωση» είχα έναν κεραυνοβόλο έρωτα. Είναι μια δουλειά που με κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Ξεκίνησα να διαβάζω το σενάριο και δεν μπορούσα να σταματήσω. Είχα απίστευτη αγωνία και περιέργεια για να μάθω το παρακάτω και αυτό πιστεύω πως θα πάθουν και οι τηλεθεατές.»
-Και με την Ερμιόνη τι έγινε;
«Τι να σου πω για την Ερμιόνη; Είναι μια καταπληκτική ηρωίδα. Μια ηρωίδα που πιστεύω πως θα με ακολουθεί για πάντα.»
-Όταν ξεκίνησες να την πρωτοανακαλύπτεις, υπήρξαν κάποια σημεία της που να τα «φοβήθηκες»;
«Έπειτα από επτά χρόνια στη «10η Εντολή σε αυτή την υπέροχη, αλλά παράλληλα και τόσο... ψυχεδελική σειρά του Πάνου Κοκκινόπουλου, δεν με φοβίζει τίποτα (γέλια). Θέλω να πω ότι έχω μάθει πια να προσεγγίζω και να μελετώ τους ρόλους μου με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο. Βέβαια, κάθε νέο τηλεοπτικό ταξίδι έχει απίστευτο κόστος, μέχρι να καταφέρεις να κερδίσεις την ηρωίδα ή τον ήρωα που μπορεί να έχεις στα χέρια σου. Σε ό,τι έχει να κάνει μ' εμένα προσωπικά, τόσο η Ερμιόνη όσο και όλοι οι υπόλοιποι ρόλοι γίνονται κομμάτι της ζωής μου, η καθημερινότητα μου. Ζω μαζί τους...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved