Ναταλία Γερμανού: «Τεμπέλα δεν είμαι, σε καμία περίπτωση»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Τεμπέλα δεν είμαι, σε καμία περίπτωση»

Κάνοντας τον απολογισμό της η Ναταλία Γερμανού έριξε στον εαυτό της την ευθύνη για αυτό που βγήκε στον αέρα με την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται», λέγοντας ότι δεν δούλεψε όσο έπρεπε.

«Ίσως γιατί τελικά αυτό που οραματίστηκα, όταν ήρθε η ώρα από τη θεωρία να γίνει πράξη -κι όταν λέμε πράξη στην τηλεόραση εννοούμε την παραγωγή- αποδείχθηκε πιο δύσκολο και πιο ακριβό από ό,τι φανταζόμασταν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από τα δέκα πράγματα που θέλαμε, να κάνουμε τα τρία. Δεν ευθύνεται κανένας γι' αυτό. Αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν ρίχνω λοιπόν σε κανέναν άλλον το φταίξιμο, παρά μόνο στον εαυτό μου, γιατί κανένας δεν θα μπορούσε να πονέσει την εκπομπή που είχα οραματιστεί και σχεδιάσει, περισσότερο από εμένα την ίδια» τόνισε στο ΟΚ.

-Δεν ήταν θέμα προσωπικής τεμπελιάς;
«Τεμπέλα δεν είμαι, σε καμία περίπτωση. Αλλά από τη στιγμή που το γάλα έχει χυθεί από τον προηγούμενο Απρίλιο, δεν έχει νόημα να αναλύσουμε πως χύθηκε.»

- Ποιος καλεσμένος σε δυσκόλεψε περισσότερο;
«Εκεί που δυσκολεύτηκα ήταν όταν φιλοξένησα στην εκπομπή τους πρωταγωνιστές ταινιών πορνό. Και δεν με δυσκόλεψαν εκείνοι, αλλά ο εαυτός μου γιατί έψαχνα να βρω έναν τρόπο για να ισορροπήσω μεταξύ του χιούμορ, της αντικειμενικότητας και της τρυφερότητας. Είναι εύκολο να φέρεις στην εκπομπή σου τον Γκουσγκούνη, γιατί είναι παλαίμαχος του είδους και απόλυτα απενοχοποιημένος με αυτό που κάνει. Αλλά να φιλοξενήσεις μία κοπέλα που δεν της μιλούν οι γονείς της επειδή κάνει αυτή τη δουλειά, είναι πολύ δύσκολο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved