Θοδωρής Αθερίδης:	 «Το σκηνικό στην τηλεόραση θυμίζει θρίλερ»
Media

Θοδωρής Αθερίδης: «Το σκηνικό στην τηλεόραση θυμίζει θρίλερ»

Παρότι ο Θοδωρής Αθερίδης παραδέχεται πως είναι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που πληρώνεται κανονικά, παραδέχεται πως η κατάσταση στη μικρή οθόνη έχει αλλάξει δραματικά, τονίζοντας συγχρόνως πως είναι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο...

Πες µου ότι ανήκεις σε αυτούς που παίρνουν τα λεφτά τους από την τηλεόραση και δεν είσαι στην κατηγορία που ακόµα τα περιµένουν.

«Τα παίρνω ευτυχώς, γιατί έβαλα πολλά στην ταινία και πρέπει από κάπου να βγάλω. Και ναι, ανήκω στους τυχερούς που πληρώνονται. Ανήκω στις ελάχιστες εξαιρέσεις στον κανόνα».

Σίριαλ θέλεις να κάνεις;

«∆εν µου έγινε κάποια πρόταση, πρέπει να σου πω. Αν έρθει κάτι καλό, µπορεί και να το κάνω. Αν έρθει κάτι που να είναι αίσχος, θα κάνω το παν για να το αποφύγω! Τα «όχι» τα λέµε πιο δύσκολα από ό,τι παλαιότερα, έτσι που έγιναν τα πράγµατα, αλλά αυτό κρύβει µια τροµερή επικινδυνότητα να κάνεις εκπτώσεις, που θα πληρώσεις ακριβά µετά. Αλλά τι νόηµα έχει να µιλάµε υποθετικά; Βλέπεις τι γίνεται γύρω µας. Με ρωτάς αν θέλω να κάνω σίριαλ. Θα υπάρχουν κανάλια για να γίνουν σίριαλ... είναι η απάντησή µου. Ας υπάρχουν, γιατί ακούµε πολλά µε τις άδειες των καναλιών και το σκηνικό θυµίζει «θρίλερ» και βλέπουµε αν θα κάνω κάποια σειρά ή µια εκποµπή. Ζούµε χωρίς να ξέρουµε τι µας ξηµερώνει! Αυτό έχει µια περιπέτεια και µια αγωνία, σε «ξυπνάει» από την κατάθλιψη του βολεµένου, αλλά παράλληλα σε «µουδιάζει» από την αγωνία. Υπάρχει ένας τρόµος, ένα πού πάµε, τι µας περιµένει, θα βγούµε από το τούνελ, θα φανεί φως ή όχι; Θέλω να είµαι αισιόδοξος και να πιστέψω ότι θα το βρούµε το φως. Θα δείξει!».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved