Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «Κάτω Παρτάλι» - Διαβάστε τι θα συμβεί!
Media

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο «Κάτω Παρτάλι» - Διαβάστε τι θα συμβεί!

Μια ιδιαίτερα σκληρή µονοµαχία σε ρινγκ, µια «χυλόπιτα», ένας νέος έρωτας, µια συγχώρεση, αλλά και µια µεγάλη αποκάλυψη για έναν πατέρα που τα βράδια κάνει εµφανίσεις σε... ντραγκ σόου είναι μόνο μερικές από τις καταιγιστικές εξελίξεις που θα δούµε στα επόµενα επεισόδια της επιτυχηµένες σειράς «Κάτω Παρτάλι».

Σύμφωνα με τη real, η κόντρα µεταξύ του γαιοκτήµονα Ρούσσου, που υποδύεται ο Ιβάν Σβιτάιλο, και του ντετέκτιβ Θανάση (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) για την όµορφη Βίβιαν (Νάντια Κοντογεώργη) θα γίνει ακόµα πιο έντονη, µε αποτέλεσµα οι δύο άντρες να βρεθούν αντιµέτωποι σε ρινγκ! Όποιος κερδίσει στη σκληρή µονοµαχία θα πάρει ως έπαθλο τη Βίβιαν. Στο γύρισµα, που έγινε τη Δευτέρα, σε κλειστό γήπεδο, πήραν µέρος 300 από τους συµµετέχοντες στον διαγωνισµό «Παρταλόµετρο» του Mega -που απάντησαν σωστά στις ερωτήσεις που αφορούσαν τη σειρά- οι οποίοι υποδύθηκαν τους κατοίκους του χωριού.
Όσο για τον Κωνσταντίνο (Γιάννης Τσιµιτσέλης); Μετά την έντονη ερωτική επίθεση από την Πασχαλιά (Ελευθερία Μπενοβία), η πρώην αρραβωνιαστικιά του Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) θα ρίχνει «χυλόπιτα» στον Βλάση (Σταύρος Σβήγκος) και θα φεύγει από το Παρτάλι. Την ηρωίδα θα τη δούµε σε επόµενα επεισόδια να επιστρέφει στο χωριό µε νέο σύντροφο, που θα τον υποδυθεί ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Η Μοσχούλα (Βίκυ Σταυροπούλου) θα συγχωρήσει επιτέλους τον ∆ιαµαντή (Τάσος Χαλκιάς) και θα επιστρέψει στο σπίτι τους, παίρνοντας και µια ψυχοκόρη (Αρετή Πασχάλη) για να προσέχει τη µάνα του (στον ρόλο η Όλγα ∆αµάνη). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σεναριογράφος της σειράς Λευτέρης Παπαπέτρου σκέφτεται σοβαρά να ενδώσει στην «πολιορκία» του Mega και να ετοιµάσει τον τρίτο κύκλο της σειράς, που αναµένεται να έχει πολλές εκπλήξεις κι ανατροπές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved