«Mildred Pierce»: Πρεμιέρα της σειράς στον ΣΚΑΪ
Media

«Mildred Pierce»: Πρεμιέρα της σειράς στον ΣΚΑΪ

Η πολυβραβευμένη δραματική μίνι σειρά του HBO «Mildred Pierce», με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Kate Winslet, κάνει πρεμιέρα τη Μεγάλη Τρίτη 7 Απριλίου στις 00.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η σειρά έχει βραβευθεί με μία Χρυσή Σφαίρα, καθώς και 5 βραβεία Emmy: Πρώτου γυναικείου ρόλου, Δεύτερου ανδρικού ρόλου, Μουσικής, Κάστινγκ, και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και θα προβληθεί από τη Μ. Τρίτη- Μ. Παρασκευή στις 00.15.

Η σειρά περιγράφει τη ζωή μιας απίστευτα δυναμικής και ανεξάρτητης γυναίκας στα χρόνια της μεγάλης ύφεσης. Πρόσφατα χωρισμένη, παλεύει για μία νέα αρχή, έχοντας συνοδοιπόρους σ' αυτή την προσωπική περιπέτεια τα δύο παιδιά της.
Πρόκειται για μια ψυχολογική βουτιά στις εσωτερικές της συγκρούσεις, την παράλογη εμμονή της με την μεγάλη αλλά άπληστη κόρη της, Veda, καθώς και τις πολύπλοκες σχέσεις της με τους άντρες.

Η Mildred Pierce είναι μια νεαρή μητέρα δύο κοριτσιών που ζει στην Καλιφόρνια το 1931. Μετά το χωρισμό της με τον σύζυγό της, μένει μόνη και απροστάτευτη, χωρίς καμία πηγή εισοδήματος για να φροντίσει τα παιδιά της. Έτσι, ξεκινά από το μηδέν για να βρει μια δουλειά που θα επιτρέψει στην οικογένειά της να επιβιώσει, και ίσως στην πορεία να ξαναβρεί και τον έρωτα σε ένα νέο πρόσωπο. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες όμως για μια γυναίκα μόνη σε αυτή την εποχή είναι ελάχιστες. Ευτυχώς, μια τυχαία επίσκεψη στο εστιατόριο της γειτονιάς θα είναι η αφορμή για να αλλάξει η τύχη της, αφού εκεί θα γνωρίσει μια σερβιτόρα που θα τη βοηθήσει να μεταμορφώσει τη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved