Η εκπομπή «360°»... στα Επείγοντα
Media

Η εκπομπή «360°»... στα Επείγοντα

Ελάχιστες είναι οι φορές που ενημερωτική εκπομπή καταφέρνει να εξασφαλίσει την είσοδο με κάμερες, στα Επείγοντα Περιστατικά νοσοκομείου καθώς και σε βάρδιες με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τα τελευταία τρία χρόνια μάλιστα, που η κρίση έχει οδηγήσει το Σύστημα Υγείας στην Εντατική, δεν έχει δοθεί τέτοιου είδους άδεια σε καμία εκπομπή.

Οι «360ο» καταγράφουν, σε σπάνια τηλεοπτικά γυρίσματα, τη σκληρή πραγματικότητα μίας εφημερίας πίσω από τις κλειστές πόρτες των Επειγόντων στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Ελλάδας, τον Ευαγγελισμό. Οι κάμερες της εκπομπής εντόπισαν σοβαρά περιστατικά ασθενών, ακόμα και περίπτωση με οξύ εγκεφαλικό επεισόδιο που αναγκάστηκε να περιμένει έως και 12 ώρες για να εισαχθεί.

Γιατροί μιλάνε στην Σοφία Παπαϊωάννου για τις ελλείψεις υλικών, ενώ μπροστά στην κάμερα χειρουργός παραδέχεται ότι αναγκάστηκε να αυτοσχεδιάσει και να χρησιμοποιήσει καθετήρα ούρων σε επέμβαση καρδιάς.

Επίσης, οι «360ο» ακολούθησαν τη νυχτερινή βάρδια των διασωστών του ΕΚΑΒ, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με δεκάδες περιστατικά παραμελημένων, λόγω της οικονομικής κρίσης, ασθενών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved