Μαρία Μπεκατώρου: Ο Γρηγόρης, τα Καρντάσιανς και το YFSF
Media

Μαρία Μπεκατώρου: Ο Γρηγόρης, τα Καρντάσιανς και το YFSF

Η Μαρία Μπεκατώρου σχολιάζει τα όσα γράφτηκαν για την ίδια και τον Τάκη Ζαχαράτο την εποχή που συμμετείχαν στο Your face sounds familiar, μιλάει για τη συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και παραδέχεται πως της λείπει πολύ η παρουσίαση του YFSF…

Όταν έκανες το Your Face Sounds Familiar, π.χ., έγραφαν ότι ήσουν έξαλλη µε τον Τάκη Ζαχαράτο που ήθελε να σου κλέψει τον ρόλο και ανέβαινε συχνά-πυκνά στη σκηνή µαζί σου. Ισχύει;

«Ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέµα. Ισα-ίσα που πιστεύω ότι ο Τάκης Ζαχαράτος µε το ταλέντο του και την «αυτοσχεδιαστική» του ικανότητα έφερε άλλον αέρα στο σόου. Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης και ταίριαζε απόλυτα στο YFSF».

Αν ίσχυε, θα το παραδεχόσουν;

«Ναι, θα το παραδεχόµουν, απλώς δεν θα έµπαινα σε λεπτοµέρειες».

Επίσης γράφτηκε ότι θύµωσες µε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που σας «καπελώνει» στην εκποµπή...

«Νοµίζω πως αυτό το θέµα έχει κλείσει πια. Το έχω αναλύσει πολλές φορές πλέον. Και τον Γρηγόρη και τον ∆ηµήτρη τους εκτιµώ πολύ ως συνεργάτες».

Ειπώθηκε ότι στα «Καρντάσιανς» είσαι «γλάστρα». Ένιωσες έτσι;

«Ένιωσα και νιώθω πολύ καλά δίπλα στον Γρηγόρη και είναι µια συνεργασία που θα προσθέσω µε καµάρι και θετικά συναισθήµατα στο βιογραφικό µου».

Ο ίδιος είπε ότι αν συνέχιζε την εκποµπή θα ήθελε άλλη παρέα. Ούτε αυτό σε «χάλασε»;

«Όχι, γιατί να µε χαλάσει; ∆εν υποτίµησε την υπάρχουσα συνεργασία. Ούτε µίλησε για πρόσωπα συγκεκριµένα. Άλλωστε νοµίζω ότι και ο Γρηγόρης χαίρεται µε αυτή τη συνεργασία».

Σου λείπει το YFSF; Θα το δούµε του χρόνου;

«Φυσικά και µου λείπει. Την έχω αγαπήσει τόσο πολύ αυτή την εκποµπή! Νιώθω τυχερή που την παρουσίασα και ανυποµονώ να το ξανακάνω. Ναι, νοµίζω ότι θα βγει µέσα στην ερχόµενη σεζόν».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved