H «Εθνική Ελλάδος» προπονήθηκε στη Θεσσαλονίκη!
Media

H «Εθνική Ελλάδος» προπονήθηκε στη Θεσσαλονίκη!

Την προηγούµενη εβδοµάδα, η dream team της σειράς «Εθνική Ελλάδος» έφτασε οδικώς στη Θεσσαλονίκη µε σκοπό την πραγµατοποίηση γυρισµάτων.

Οι πρωταγωνίστριες Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη και Μαριέλλα Σαββίδου, που αποτελούν την οµάδα κέρλινγκ της σειράς, βρέθηκαν το πρωί της περασµένης Τρίτης στο παγοδρόµιο του Ωραιοκάστρου. Παρά το κρύο που έκανε µέσα στο παγοδρόµιο, όλοι τους έδειχναν ευδιάθετοι. Ο σεναριογράφος της σειράς Γιώργος Καπουτζίδης µιλούσε συνέχεια στους πρωταγωνιστές, δίνοντας κατευθύνσεις για το γύρισµα.
Το πρωταγωνιστικό team, οι τέσσερις γυναίκες που υποδύονται τη Νίκη, τη Φρόσω, τη Φοίβη και τη Στάλλω, παρά το πολύωρο και δύσκολο γύρισµα ήταν ευδιάθετες και δεν έπαψαν να κάνουν αστεία µεταξύ τους. Όπως φάνηκε από την εξέλιξη του γυρίσµατος, είναι εντυπωσιακή η σχέση που έχουν αναπτύξει µε τον πάγο. Ισορροπούσαν και κινούνταν µε µεγάλη ευκολία, παρόλο που δεν έλειψαν και τα µικροατυχήµατα.
Το µεσηµεριανό διάλειµµα έγινε, σύμφωνα με τη Real, σε εστιατόριο της περιοχής και φάνηκε πως όλοι το είχαν µεγάλη ανάγκη µετά τα απαιτητικά γυρίσµατα, τα οποία συνέχισαν µε µεγαλύτερη διάθεση λίγο αργότερα. ∆υστυχώς, τα πολύωρα γυρίσµατα δεν επέτρεψαν στους συντελεστές να απολαύσουν την πόλη.
Η οµάδα, µετά τη Θεσσαλονίκη, σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Μπρατισλάβα. Το σενάριο θέλει την οµάδα του κέρλινγκ να δίνει τον πρώτο της αγώνα στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Έτσι, όλη η οµάδα θα βρεθεί στη µικρή «Βιέννη του ∆ούναβη» για να δώσει τον παρθενικό της αγώνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved