Game of Thrones: Οι αδερφές Σταρκ δίνουν τη δική τους μάχη…
Media

Game of Thrones: Οι αδερφές Σταρκ δίνουν τη δική τους μάχη…

Ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο της αγαπημένης μας σειράς Game of Thrones μας καθήλωσε ακόμα μία Κυριακή αποκλειστικά στα κανάλια Νovacinema.

Η συνέχεια ακόμα πιο συγκλονιστική με ιδιαίτερα σκληρές σκηνές που επικεντρώθηκαν στις αδερφές Σταρκ – Σάνσα και Άρυα – και στο σκληρό πρόσωπο της ζωής που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν από τη στιγμή που έγιναν μάρτυρες του απαγχονισμού του πατέρα τους. Το επεισόδιο μας έφερε πίσω μνήμες του 1ου κύκλου της σειράς και μας υπενθύμισε πώς κάποιες αποφάσεις όρισαν τη μοίρα των πρωταγωνιστών.

Η μικρή Σταρκ ακόμα πιο κοντά στο να γίνει απρόσωπη βλέπει ένα διαφορετικό κόσμο μπροστά της που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στη δική της αλήθεια και στο δικό της νέο κόσμο. Μάλλον η ώρα της εκδίκησης βρίσκεται πιο κοντά από ότι νομίζουμε.


Η Σάνσα Σταρκ παντρεύεται τον μπάσταρδο γιο του λόρδου Μπόλτον και ο εφιάλτης της ξεκινάει. Άραγε θα καταφέρει να αντέξει στην αγριότητα του νέου της συζύγου και να συσπειρώσει το βορρά δίπλα της; Αναμένουμε τις εξελίξεις με πολύ μεγάλη αγωνία και θα τις δούμε πρώτοι ταυτόχρονα με την Αμερική, χάρη στα κανάλια Novacinema.


Και αν είστε από αυτούς που δεν αντέχετε το ξενύχτι, πλέον χάρη στον αποκωδικοποιητή Nova Box+ μπορείτε να το απολαύσετε όποτε εσείς θέλετε!


Μάθετε όλα τα τελευταία νέα στην παρέα του #GOTGR

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved