Γιάννης Σπαλιάρας: «Υποδέχθηκα τον ρόλο με μεγάλο ενθουσιασμό»
Media

Γιάννης Σπαλιάρας: «Υποδέχθηκα τον ρόλο με μεγάλο ενθουσιασμό»

Για την απόχη του από την τηλεόραση, την πρόταση για το «Ρουά Ματ» αλλά και πώς είναι τα γυρίσματα σε Κύπρο και Ελλάδα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Πώς ήρθε η πρόταση για τη συμμετοχή σου στο «Ρουά ματ»;
«Είχα συνεργαστεί και στο παρελθόν με τη σεναριογράφο της σειράς, τη Βάνα Δημήτριου, στον «Ερωτα». Μου τηλεφώνησε αρχικά ο Ανδρέας Γεωργίου και στη συνέχεια ο Κούλης Νικολάου και, αφού μου περιέγραψαν τον ρόλο που ήθελαν να υποδυθώ, συμφώνησα»
Είχαμε πάντως αρκετό καιρό να σε δούμε σε κάποια σειρά...
«Οντως έτσι είναι. Υποδέχθηκα τον ρόλο με μεγάλο ενθουσιασμό, καθώς ήταν κάτι το οποίο ήθελα να κάνω. Μέτρησε βέβαια το γεγονός ότι έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. Επίσης με τον σκηνοθέτη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, είχα συνεργαστεί στο «Μίλα μου βρώμικα». Βρέθηκα σε οικείο περιβάλλον»
Πηγαινοέρχεσαι Ελλάδα - Κύπρο για τα γυρίσματα, είναι κουραστικό όλο αυτό;
«Ναι. Τα γυρίσματα είναι πολύωρα, περίπου 12 ώρες την ημέρα. Ομως, είναι κάτι που το κάνω με πολλή αγάπη και, ειδικά όταν βγαίνουν καλές οι σκηνές, η ικανοποίηση που νιώθεις αντισταθμίζει την κούραση»
Θα ήθελες πλέον να ασχοληθείς μόνιμα με την υποκριτική;
«Ναι, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και με γεμίζει»
Μια καλή εξωτερική εμφάνιση τελικά πόσο μετράει;
«Είναι ο λόγος για να σε προσέξουν, από κει και πέρα όμως δεν μπορεί να βασιστεί κάποιος μόνο πάνω στην εξωτερική του εμφάνιση για να προχωρήσει», λέει σε συνέντευξη του στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved