Media

Θέλεις ή δεν Θέλεις;

Gossip-tv Team

Έχετε συνέχεια στο μυαλό σας το σεξ; Δεν είστε οι μόνοι!

Ο Λαμπέρ είναι ένας σεξοθεραπευτής με τεράστιο πρόβλημα: Έχει ανεξέλεγκτο εθισμό στο σεξ! Κι αυτό γιατί να είναι κακό; Επειδή ο ασυνήθιστος αυτός εθισμός του και η ασυγκράτητη λίμπιντό του ήταν αιτία για να χάσει την προηγούμενη δουλειά του, αλλά και λόγος για τον οποίο δεν καταφέρνει να κάνει ποτέ του μια πιο υγιή, σοβαρή σχέση που δεν θα βασίζεται αποκλειστικά στο σεξ.
Τις τελευταίες εβδομάδες κάνει τα πάντα για να ελέγξει τις ορμές του, από ομαδικές συνεδρίες ψυχανάλυσης μέχρι ατελείωτες συζητήσεις με τους φίλους του, προκειμένου να καταφέρει κι αυτός κάποια στιγμή να κοιτάξει μια γυναίκα στα μάτια και να ερωτευτεί “φυσιολογικά”. Έλα όμως που η μοίρα του επιφυλάσσει την μεγαλύτερη και πιο απρόβλεπτη έκπληξη!
Όταν η προσπάθειά του να ισορροπήσει τον συναισθηματικό του κόσμο έχει πλέον ενταθεί και η έλλειψη σεξουαλικής δράσης χτυπάει κόκκινο, θα εμφανιστεί στη ζωή του –και συγκεκριμένα ως στενή συνεργάτιδα στο γραφείο του- η προσωποποίηση της αμαρτίας, η πανέμορφη και σέξι Ζουντίτ. Η Ζουντίτ, την οποία υποδύεται η γυναίκα-κόλαση Σοφί Μαρσό, όχι μόνο είναι σεξοθεραπεύτρια, όπως και ο ίδιος, αλλά τυγχάνει να είναι, επίσης, απολύτως εθισμένη στο σεξ -ίσως περισσότερο και από τον πρώην σεξομανή Λαμπέρτ! Η έλξη μεταξύ τους είναι άμεση και αμοιβαία και η προσπάθεια του Λαμπέρ να ελέγξει τις ορμές του, χτίζοντας μια “φυσιολογική” σχέση μαζί της, φαντάζει πιο δύσκολη κι από την επίλυση του Μεσανατολικού! Κάθε μέρα πασχίζει να αντισταθεί στις έντονες ερωτικές της επιθέσεις, αλλά για πόσο ακόμα θα μπορεί να συνεχίσει να αντιστέκεται στις έντονες σωματικές του επιθυμίες;
Από τις 28 Μαΐου έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο σινεμά, γιατί ένα καλοκαίρι που ξεκινάει με πάθος και έρωτα, δε μπορεί παρά να είναι ένα όμορφο καλοκαίρι! «Θέλεις ή Δεν Θέλεις»; Φυσικά και θέλεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved