Δολοφόνος ο Λάκης Λαζόπουλος!
Media

Δολοφόνος ο Λάκης Λαζόπουλος!

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκπλήσσει τους πάντες λόγω μιας δολοφονίας που θα... συζητηθεί.

Μια μεγάλη έκπληξη ετοίμασε ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος για τους φανατικούς τηλεθεατές της «10ηςεντολής», προτείνοντας στον Λάκη Λαζόπουλο να πρωταγωνιστήσει, για πρώτη φορά, στο αυτοτελές επεισόδιο με τίτλο «Εκδίκηση».
Θα υποδυθεί έναν δολοφόνο, ο οποίος διαπράττει ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή, πρόκειται για μια ερωτική ιστορία με τραγικό φινάλε. Ο Μιχάλης (Λάκης Λαζόπουλος) στο παρελθόν ερωτεύτηκε παράφορα τη Φιλιώ (Παναγιώτα Βλαντή). Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά, τον Αργύρη (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) και την Ελένη (Σίσσυ Τουμάση). Τα τρία τελευταία χρόνια είναι χωρισμένοι, αλλά ο Μιχάλης παραμένει ακόμη ερωτευμένος με τη Φιλιώ. Στο θολωμένο από τη ζήλια και το ποτό μυαλό του Μιχάλη, η γυναίκα του και ο συνέταιρος του στο μπαρ, ο Αποστόλης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ήταν για πολλά χρόνια εραστές, χωρίς εκείνος να το έχει αντιληφθεί.
Πάνω στην απελπισία του, ο Μιχάλης φτάνει ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία και τον φόνο. Η Παναγιώτα Βλαντή τόνισε στο Mytv: «Πρόκειται γιο ένα επεισόδιο που δεν είναι τόσο σκληρό, αλλά συναισθηματικό. Ο Μιχάλης, ο σύζυγος της Φιλιώς,είναι αλκοολικός. Εξαιτίας του αλκολισμού, εκείνη αποφασίζει να τον παρατήσει για να προστατεύσει τα παιδιά της. Εκείνος, όμως, δεν θέλει να χωρίσουν. Γι αυτό τον λόγο τη βασανίζει και την εκδικείται». Όσο για τη συνεργασία της με τον Λάκη Λαζόπουλο, η ηθοποιός παραδέχεται:
«Με τον Λάκη έχω δουλέψει στο παρελθόν στη σειρά Δια ταύτα, αλλά έχω πάει και σε ένα Αλ Τσαντίρι. Αυτήν τη φορά, όμως, για μένα ήταν η έκπληξη, καθώς ο Λάκης ήταν ηθοποιός, παίξαμε δηλαδή έναν ρόλο όλο-κληρωμένο. Ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ήταν πάρα πολύ καλός στο επεισόδιο. Μου έκανε εντύπωση ότι ήρθε στο γύρισμα σαν μαθητούδι. Άκουγε και είχε μία σεμνότητα σε αυτό που έκανε. Αυτό είναι πραγματικά του αξίζει το καλύτερο για αυτό το επεισόδιο».
Τα γυρίσματα κράτησαν επτά ημέρες και επικρατούσε ένα ευχάριστο κλίμα. «Το γυρίσματα ολοκληρώθηκαν την Τρίτη 2 Ιουνίου. Ήταν λίγο δύσκολα γιατί ήταν τα μισό μέρα και τα μισά νύχτα και πέσαμε σε ένα μπουρίνι. Οφείλω να ομολογήσω ότι, παρότι κάναμε δράμα, γελάσαμε πολύ, γιατί και ο Πάνος Κοκκινόπουλος έχει αυτή την παιδική διάθεση του χιούμορ και ο Λάκης, αλλά και όλοι οι ηθοποιοί. Περάσαμε πάρα πολύ καλά».
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος είπε στον Τηλεθεατή: «Από παλιά ήθελα να συνεργαστούμε αλλά δεν είχε δοθεί η ευκαιρία μέχρι τώρα. Ο Λάκης είναι πρωτίστως ηθοποιός και μάλιστα χαρισματικός. Η συνεργασία ήταν ένα ποίημα. Ο Λάκης είναι υπόδειγμα εργατικότητας, αφοσίωσης και συγκέντρωσης. Τα δίνει όλα. Ακόμα και το συνεργείο εθισμένο σε πολυεπίπεδες και ακραίες υποκριτικές, είχε μείνει έκπληκτο. Νομίζω και οι τηλεθεατές θα εκπλαγούν βλέποντας μια πλευρά του που μάλλον δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.»



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved