Βαρβάρα Λάρμου: Τι αποκαλύπτει για τη συνέχεια της σειράς;
Media

Βαρβάρα Λάρμου: Τι αποκαλύπτει για τη συνέχεια της σειράς;

Δύο χρόνια τώρα μπαίνει καθημερινά στα σπίτια μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, αφού πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη καθημερινή σειρά «Μπρούσκο».

Η τηλεοπτική Αναστασία μιλά στο tv zapping για όλα όσα θα γίνουν ανάμεσα σε εκείνη και στον «Ματθαίο».
Τι τέλος θα θέλατε να έχει ο ρόλος σας; «Ο συγκεκριμένος ρόλος με ενέπνευσε λόγω της ψυχοσύνθεσης, της πολυπλοκότητας και της ιστορίας του από την πρώτη στιγμή και χαίρομαι που αναπτύσσεται διαρκών, θα ήθελα να συνεχίσει να είναι πολύ επίπεδο και ανθρώπινος ο χαρακτήρας αυτός και έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη σεναριογράφο μας γι' αυτό»
Ο συμπρωταγωνιστής σας, Κούλλης Νικολάου, πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θα ήθελε να είναι ξανά μαζί το ζευγάρι. Ποια είναι η γνώμη σας; «Θα ήθελα οι δύο αυτοί άνθρωποι να δικαιωθούν για την αγάπη και την αφοσίωση που είχαν μεταξύ τους για πολλά χρόνιο. Αγαπούν πολύ και βαθιά ο ένας τον άλλον και η αγάπη αυτή δεν ακυρώθηκε ακόμα και στις περιόδους που μπήκαν τρίτοι στη ζωή τους στην προσπάθεια τους να εκλογικεύσουν την κατάσταση και να προχωρήσουν παρακάτω. Ως εκ τούτου θα ήθελα να περάσουν μια όμορφη περίοδο αλλά το αν θα υπάρξει και θα κρατήσει ή όχι και το τι γεύση θα έχει η περίοδοι αυτή δεν το γνωρίζω, οπότε δεν έχω προσωπική άποψη γι' αυτό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved