Αλέξανδρος Παρίσης για τον ρόλο του στο Μπρούσκο: «Τον Μηνά δεν θα τον έκανα παρέα»
Media

Αλέξανδρος Παρίσης για τον ρόλο του στο Μπρούσκο: «Τον Μηνά δεν θα τον έκανα παρέα»

Ο Αλέξανδρος Παρίσης υποδύεται τον Μηνά στη σειρά «Μπρούσκο» και μίλησε για αυτόν τον ήρωα αλλά και για το φινάλε της σειράς.

Αλέξανδρε, ο ρόλος σου στο Μπρούσκο ήταν σημαδιακός, αφού ο κόσμος σε γνώρισε ουσιαστικά μέσα από αυτόν. Μίλησέ μας λίγο γι’αυτό…

«Είναι ένας ρόλος που... προσωπικά δεν θα τον έκανα παρέα. Ναι μεν πολύ ειλικρινής και πολύ πιστός φίλος, αγαπησιάρης σύζυγος, αλλά είναι αμόρφωτος με εξάρσεις βίας. Είναι ένας ρόλος που μου έχει ταιριάξει, περνώ πολύ καλά στα γυρίσματα και χαίρομαι που θα πάει και τρίτο χρόνο!».

Όντως, ο Μηνάς είναι ένας χαρακτήρας απρόβλεπτος, νευρικός. Ο Αλέξανδρος στην πραγματικότητα, πώς είναι; Έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον Μηνά;

«Όχι, εγώ είμαι της συζήτησης, της κουβέντας, της παρέας, του χαβαλέ και της πλάκας. Οκ, είμαι κυκλοθυμικός, δηλαδή μπορεί να βάλω τις φωνές εκεί πέρα που είμαι ήρεμος. Ωστόσο, όσοι με γνωρίζουν και με αγαπούν ξέρουν ότι δεν το κάνω από κακία ή από κάτι αρνητικό που έχω μέσα μου. Είναι της στιγμής. Το επόμενο δευτερόλεπτο είμαι και πάλι ήρεμος…».

Απ’ό,τι θα δούμε σύντομα στις οθόνες μας, ο Μηνάς παντρεύεται τη Βασιλική. Θα κυλήσει αισίως ο γάμος ή θα υπάρξουν ανατροπές;

«Ο γάμος του Μηνά και της Βασιλικής θα προβληθεί στο τελευταίο επεισόδιο του β' κύκλου της σειράς. Στον τρίτο κύκλο του Μπρούσκο θα φανεί πώς θα πάει ο γάμος…».

Μπορείς να μας αποκαλύψεις έστω και κάτι για το τέλος του β’ κύκλου;

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι στο σημείο που τελειώνει ο δεύτερος κύκλος, όλοι οι μανιακοί της σειράς θα πάθουν πλάκα. Θα ευχόντουσαν την επόμενη μέρα να έχει επεισόδιο για να δουν τι θα γίνει στη συνέχεια. Πραγματικά, θα τους κόψει την ανάσα!».

Θα συνεχίσεις του χρόνου στη σειρά; Άλλα επαγγελματικά σχέδια υπάρχουν;

«Ναι, θα συνεχίσω και του χρόνου. Όσον αφορά τα επαγγελματικά, υπάρχουν κάποιες προτάσεις με ένα φίλο σκηνοθέτη που συζητώ, όμως δεν έχω ακόμη κάτι ανακοινώσιμο. Σίγουρα, του χρόνου θέλω να κάνω θέατρο γιατί μου έλειψε φέτος, με έργα που θα επιλέξω εγώ».

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved