Χριστιάνα Θεοδώρου: Γιατί αποχώρησε από το Μπρούσκο;
Media

Χριστιάνα Θεοδώρου: Γιατί αποχώρησε από το Μπρούσκο;

Η τηλεοπτική Βίκυ από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤΊ «Ρουά Ματ», αποκαλύπτει, τους λόγους που δεν θα συνεχίσει στον δεύτερο κύκλο της σειράς αλλά και αν ήταν εύκολη η μετάβαση της από το Μπρούσκο στο Ρουά Ματ.

Η ολοκλήρωση του ρόλου σου ήταν δική σου επιθυμία ή της παραγωγής; «Ήταν μια κοινή απόφαση και των δύο πλευρών. Εξάλλου με τον Κούλλη Νικολάου, τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις και είμαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα συνεργαστούμε ξανά. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη, οπότε όλα καλά!», λέει στο Tv zapping.
Ήταν εύκολη η μετάβαση σου από το «Μπρούσκο» στο «Ρουά Ματ»; «Απ' ότι μου είχε πει η Βάνα Δημητρίου στο "Μπρούσκο" ολοκληρωνόταν ο ρόλος. Μετά από λίγο καιρό με πήραν τηλέφωνο και μου έκαναν πρόταση για τη νέα σειρά. Επειδή ξέρω τη γραφή της Βανάς δεν υπήρχε περίπτωση να αρνηθώ να παίξω σε μια δική της σειρά. Ειδικά με το ρόλο που μου εμπιστεύτηκε, ήταν μια τεράστια ευκαιρία και ευθύνη ταυτόχρονα», λέει ενώ απαντά στο αν έφτασε καθόλου στα όρια της; «Στο "Ρουά Ματ" είχα δουλέψει και 18ωρο, το οποίο ήταν εξουθενωτικό. Λατρεύω τη δουλειά μου και δεν μπορώ να πω ότι μπορώ να ζήσω εκτός! Δηλαδή κουράζομαι, ταλαιπωρούμαι, γκρινιάζω, αλλά το καλοκαίρι που κάθομαι μου λείπει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved