Η Γραμμέλη επέστρεψε και τους περνάει όλους… πριονοκορδέλα
Media

Η Γραμμέλη επέστρεψε και τους περνάει όλους… πριονοκορδέλα

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επέστρεψε και τους περνάει όλους… πριονοκορδέλα. Τι την ενόχλησε φέτος περισσότερο στην TV;

«Οι προκλητικές συμπεριφορές. Οι συμπεριφορές όλων εκείνων που λειτούργησαν στον αέρα λες και ήταν είτε στην κουζίνα είτε στο σαλόνι του σπιτιού τους. Με ενοχλεί αφάνταστα και η αλαζονεία των τηλεοπτικών προσώπων που επειδή κάνουν πέντε νούμερα, συμπεριφέρονται απαράδεκτα στους συνεργάτες τους, δεν σέβονται τους τηλεθεατές, δεν σέβονται τον ίδιο τους τον εαυτό» τόνισε στο TV Έθνος.

-Η στιγμή που ξεπεράστηκαν μακράν φέτος τα τηλεοπτικά όρια ποια ήταν;

«Η στιγμή του live καβγά του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Και οι δύο ήταν στον τηλεοπτικό αέρα του Mega απαράδεκτοι και κυρίως ο Μάρκος. Χώρια ότι τον χαρακτηρίζει μια απίστευτη μανία καταδίωξης. Κατάφερε σε αυτό να ξεπεράσει μέχρι και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Φυσικά τι να πω και για τις «Γυναίκες», με το ξεμάλλιασμα της Δέσποινας Καμπούρη και της Ελενας Παπαβασιλείου... Αλήθεια, η τελευταία δεν κατάλαβα ποτέ γιατί θεωρήθηκε καλή ιδέα το να επιστρέψει στις τηλεοπτικές επάλξεις.»

-Άσκησες μια σκληρή κριτική για το «Η δική μου μαμά μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είναι μια απίστευτα αδιάφορη εκπομπή, η οποία πραγματικά δεν έχει να σου προσφέρει κάτι. Παρ' όλα αυτά, το έχω ξανάπει. Τον Γρηγόρη τον πιστεύω και πιστεύω πως μπορεί να κάνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην τηλεόραση. Ο Γρηγόρης χάνει τον έλεγχο όταν τον ξεπερνάει η ιδέα της εκπομπής που παρουσιάζει. Κάτι τέτοιο συνέβη και με τα «Καρντάσιανς». Κανονικά θα έπρεπε ο τίτλος της εκπομπής να είναι οι «Αταίριαστοι».»

-«Ολα παίζουν»...

«Οσο κι αν προσπάθησα ποτέ δεν κατάλαβα τι ρόλο τελικά έπαιξε αυτή η εκπομπή. Ηταν η πιο ξεκούρδιστη και αταίριαστη παρέα που έχει υπάρξει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση.»

-Πώς βρίσκεις «Το πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά;

«Τους βρίσκω μια χαρά χαλαρούς και φυσικά όταν τα πράγματα έγιναν φέτος για κείνους δύσκολα από πλευράς τηλεθέασης, δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και έμειναν πιστοί στη συνταγή τους. Η λάθος επιλογή του Mega τους έχρισε νικητές. Ξέρεις την παροιμία που λέει «ο κακός σου αντίπαλος είναι η απάντηση για την καλή σου πορεία»;»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved