Αυτή είναι είδηση: Από την τηλεόραση στην Αρχιεπισκοπή!
Media

Αυτή είναι είδηση: Από την τηλεόραση στην Αρχιεπισκοπή!

Από την τηλεόραση βρέθηκε στην εκκλησία η Κατερίνα Γκαγκάκη ! Η μέχρι πρόσφατα επικεφαλής των δημοσίων σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1 άφησε την TV και ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις στη ΜΚΟ Αποστολή της Αρχιεπισκοπής!

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας η Κατερίνα Γκαγκάκη δεν αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της, αλλά να αξιοποιήσει την πολυετή πείρα της στον κλάδο των δημοσίων σχέσεων, αναδεικνύοντας και προωθώντας ταυτόχρονα το φιλανθρωπικό έργο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Συγκεκριμένα, ανέλαβε την προβολή της δράσης της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Αποστολή και του φιλανθρωπικού έργου του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου!

Η συνεργασία της Κατερίνας Γκαγκάκη με την Αρχιεπισκοπή προέκυψε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της νεοσύστατης εταιρίας που έχει δημιουργήσει με τον πρώην υπεύθυνο Τύπου του ΑΝΤ1 και «δεξί χέρι» της στον σταθμό, Κώστα Τσολάκη. Μετά την αποχώρηση τους από το δυναμικό του καναλιού οι δύο συνεργάτες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, εκμεταλλευόμενοι τα ...χιλιόμετρα που έχουν διανύσει στον χώρο της επικοινωνίας και των media και να προχωρήσουν μαζί στο καινούριο επαγγελματικό βήμα τους, ιδρύοντας τη δική τους εταιρία δημοσίων σχέσεων. Στο πελατολόγιο της νέας εταιρίας εντάχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες και η Αποστολή, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που ιδρύθηκε το 2010 από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η οποία δραστηριοποιείται στον ανθρωπιστικό, αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό χώρο, εντός και εκτός συνόρων, προσφέροντας βοήθεια σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved