Ελισάβετ Κυρίτση: «Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για τη συνέχιση του «Πρωινού ΣΟΥ-ΚΟΥ»»
Media

Ελισάβετ Κυρίτση: «Δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση για τη συνέχιση του «Πρωινού ΣΟΥ-ΚΟΥ»»

Η Ελισάβετ Κυρίτση την οποία είδαμε ανάμεσα στους συντελεστές της εκπομπής «Πρωινό Σου - Κου», μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία της με τη Μαρία Μπεκατώρου και αποκαλύπτει πως δεν υπάρχει ενημέρωση πότε και αν θα συνεχιστεί η εκπομπή.

Λίγο πριν από τη λήξη της σεζόν σε είδαµε στην παρέα του «Πρωινό ΣΟΥ-ΚΟΥ». Έκανες δεύτερες σκέψεις όταν σου έγινε η πρόταση;

«Όχι. Μου τηλεφώνησαν για να κάνω δοκιµαστικό και δεν σου κρύβω πως ο κύριος λόγος που ήθελα να το κάνω ήταν η Μαρία Μπεκατώρου. Ήθελα να διαπιστώσω από κοντά αν ήταν έτσι όπως φαίνεται. Και είναι όντως όπως φαίνεται. Είναι η χαρά της ζωής, ένας άνθρωπος θετικός, που χαίρεσαι να συνεργάζεται µαζί του. Ήγουν από το 2004 έως το 2013 στην τηλεόραση. Έχω συναναστραφεί µε πολύ κόσµο και αυτό µε έκανε λίγο επιφυλακτική».

Είναι γνώρισµα των τελευταίων καιρών η ύπαρξη των µεγάλων πάνελ. Συµφωνείς µε την τάση ή θεωρείς ότι µπερδεύουν τον τηλεθεατή;

«∆ύσκολο για τον τηλεθεατή είναι όταν δεν υπάρχει συντονισµός. Είµαι άνθρωπος της οµάδας. Είναι ωραίο να υπάρχουν άτοµα διαφορετικά. Όταν σε µια εκποµπή συµµετέχουν διαφορετικοί άνθρωποι, αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον τηλεθεατή. Αρκεί να µην υπάρχει ανταγωνισµός, κάτι που έχουµε δει πολλές φορές. Να µιλάει συνεχώς ο ένας ή ο άλλος να «καβαλάει» τον άλλο. Και στην προσωπική µου ζωή µού αρέσουν οι µεγάλες παρέες και το «νταβαντούρι»».

Ερµηνεύσατε µεταξύ σας την πρωτιά που είχατε; Πού πιστεύεις πως οφείλεται;

«Κριτής είναι ο κόσµος, άρα εκείνος θα πρέπει να απαντήσει γιατί µας έδωσε την πρωτιά. Εµείς κάνουµε απλώς τη δουλειά µας και θεωρούµε πως την κάναµε αρκετά καλά, για το λίγο χρονικό διάστηµα που ήµασταν µαζί. Ο κόσµος µπορεί να απαντήσει γιατί ψήφισε «Μαρία» τα πρωινά του Σαββατοκύριακου».

Έχετε πάρει το πράσινο φως για την επόµενη σεζόν;

«Επίσηµη ενηµέρωση δεν έχουµε ακόµα. Φαντάζοµαι πως όλα θα πάνε καλά και θα συνεχίσουµε».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved