Πέτρος Κουσουλός: «Μας χρωστάνε χρήματα από το Alter και δεν θα τα πάρουμε ποτέ»
Media

Πέτρος Κουσουλός: «Μας χρωστάνε χρήματα από το Alter και δεν θα τα πάρουμε ποτέ»

Ο Πέτρος Κουσουλός ανήκει στη νέα γενιά δημοσιογράφων, που με σκληρή δουλειά και θέληση κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο ίδιος κάνει τον απολογισμό του και μας αφήνει να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Η τηλεόραση πώς μπήκε στη ζωή σου;
«Με έβγαλε η Ράνια Ματαφιά. Ήταν καλοκαίρι, χτύπησε το τηλέφωνό μου, ήταν η Ρούλα Κουσκουρή και μου είπε: «Θα κάνουμε μια εκπομπή με τον Στρατή Λημνιό στο Αlter και θέλουμε να έρθεις». Όταν πήγα εκεί, κατάλαβα ότι ήθελαν ρεπόρτερ και συμπαρουσιαστή. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες και οικονομικά, αλλά και με την κατάσταση όπως διαμορφώθηκε»


Σας χρωστάνε χρήματα;
«Ναι, και δεν θα τα πάρουμε ποτέ. Εγώ ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα αμέσως δουλειά. Υπήρχαν όμως συνάδελφοι και κυρίως ζευγάρια, που ήταν παντρεμένα και δούλευαν στο Alter. Εμείς βιώσαμε την κρίση στο πετσί μας. Το κλείσιμο του Alter ήταν από τα πρώτα μεγάλα χτυπήματα της κρίσης. 700 άτομα έμειναν χωρίς δουλειά μέσα σε μια μέρα»


Πόσο καιρό πηγαινοερχόσασταν με αβεβαιότητα για το μέλλον του καναλιού;
«Μήνες. Εδώ ετοιμάζαμε εκπομπή και δεν ξέραμε αν την επόμενη μέρα θα τη βγάζαμε στον αέρα. Άλλοι δεν είχαν χρήματα ούτε για τις μετακινήσεις τους. Ακραίες καταστάσεις. Με λυπεί που εκείνη την περίοδο το κανάλι είχε πάρα πολλές δυνατότητες και πήγαινε και πάρα πολύ καλά», αποκαλύπτει ο ίδιος στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved