Τσιμιτσέλης: Στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τη νέα σεζόν; Τι λέει ο ίδιος;
Media

Τσιμιτσέλης: Στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» τη νέα σεζόν; Τι λέει ο ίδιος;

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι από τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που σε θέλουν να πρωταγωνιστείς του χρόνου στο «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»;

«Κοίτα, για να είμαι ειλικρινής, έχουν γίνει κάποιες επαφές και είμαστε σε καλό δρόμο. Αλλά ακόμα δεν έχω υπογράψει για να σου πω σίγουρα ότι θα είμαι. Δεν ξέρω, θα δούμε κι εκεί…».

Πάντως μετά από ένα τόσο επιτυχημένο σίριαλ, όπως ήταν το «Κάτω Παρτάλι», το να πας και στη «Μουρμούρα» είναι κάτι πολύ καλό για την υποκριτική σου πορεία

«Σίγουρα είναι, δεδομένου ότι η «Μουρμούρα» είναι ένα σήριαλ πολύ γρήγορο, με ωραία γυρίσματα, άρτιο σεναριακά και σκηνοθετικά. Είναι μία πολύ όμορφη δουλειά που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο – και όχι άδικα».

Σήμερα, αν δεν είχες άλλη επιλογή, θα έκανες οποιαδήποτε δουλειά εκτός του θεάτρου και της τηλεόρασης, ώστε να επιβιώσεις;

«Εννοείται αυτό. Δεν είμαι μόνος μου, ούτε έχω την πολυτέλεια να μείνω χωρίς δουλειά. Υπάρχει ένα παιδί, μία οικογένεια και πρέπει να καλυφθούν οι καθημερινές τους ανάγκες. Έχω κάνει πολλές δουλειές στη ζωή μου και δε φοβάμαι να ξαναδουλέψω εκτός υποκριτικής, σε περίπτωση που χρειαστεί. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται ή τι σου επιφυλάσσει το μέλλον - ειδικά σήμερα», δήλωσε στο περιοδικό «Down Town Κύπρου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved