Media

Ντορέττα: Οι συνεργάτες στο πρωινό, τα δοκιμαστικά και ο ανταγωνισμός με τους Σκορδά και Λιάγκα

Gossip-tv Team

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στο Happy Day. Η παρουσιάστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή, στους συνεργάτες της, στα δοκιμαστικά αλλά και στον ανταγωνισμό που θα έχει με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Πώς έγινε η πρόταση;

Είχαμε μιλήσει με το κανάλι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, επειδή είχαμε καλή συνεργασία στο παρελθόν και θα θέλαμε να το συνεχίσουμε. Κάποια στιγμή όταν αναζήτησαν παρουσιαστή για το πρωινό με πήραν τηλέφωνο και μιλήσαμε πιο συγκεκριμένα πια.

Τι θα περιλαμβάνει η εκπομπή;

Οπωσδήποτε θα υπάρχουν στην εκπομπή όλες αυτές οι ενότητες που ξέρουμε κι έχουμε συνηθίσει σε ένα πρωινό πρόγραμμα, αλλά θα υπάρχουν και άλλα πράγματα καινούργια. Θα γίνονται μέσα από τη δική μας τη ματιά και με ένα δικό μας τρόπο.
Όσο για τους συνεργάτες της είπε: «Έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο και συνεχίζουμε και βλέπουμε, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με το που ξεκινάει το δοκιμαστικό έχεις μια πολύ καλή επαφή, αλλά το ψάχνουμε πολύ».

Για τον ανταγωνισμό είπε : «Είναι σίγουρο ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα θέλω να καταναλώσω όλη μου την ενέργεια στο να στηθεί η εκπομπή όσο το δυνατό πιο καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved