Ουγγαρέζος-Συνατσάκη: Η εκπομπή και η σχέση τους
Media

Ουγγαρέζος-Συνατσάκη: Η εκπομπή και η σχέση τους

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκηη θα κάνουν μαζί εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ποια ήταν η πρώτη τους αντίδραση όταν ο ΑΝΤ1 τους πρότεινε να συνεργαστούνε;

Μαίρη: «Στην πρώτη κουβέντα που είχα με τους ανθρώπους του καναλιού, μου είπαν ότι σκέφτονται να ενεργοποιήσουν τη μεσημεριανή- απογευματινή ζώνη. Αυτό από μόνο του ήταν αρκετό για να μου πέσει το σαγόνι. Ακούς όλο και πιο σπάνια πια ότι γίνονται καινούρια projects. Στη συνέχεια μου είπαν ότι σκέφτονταν η εκπομπή να ξεκινήσει το καλοκαίρι και να είμαι μαζί με κάποιον άλλον, χωρίς να μου πουν το όνομα του Δημήτρη. Σαν να υπήρχε μία κρυμμένη κάμερα Και ήθελαν να καταγράψουν τις αναδράσεις μου, ενώ μεγάλωνε η αγωνία (Γελάει.) Όταν με ρώτησαν. «Πώς είναι η σχέση σου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τους απάντησα: «Με κοροϊδεύετε; Έχω κάτι φανταστικές σχέσεις! Είμαστε δέκα χρόνια φίλοι Μπορεί να γίνει αυτό,». Με όρκισαν βέβαια να μην πω λέξη σε κανέναν και νομίζω ότι απέδειξα πόσο τάφος είμαι, γιατί δεν είπα τίποτα και περίμενα να γίνει η πρόταση στον Δημήτρη. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ πιο ιδανικές συνθήκες από το να παρουσιάζουμε μαζί με τον Δημήτρη μία εκπομπή» τόνισε στο ΟΚ.

Δημήτρης: «Την άνοιξη, όταν επικοινώνησε μαζί μου ο Γιάννης Λάτσιος και μου πρότεινε να πάω στον ΑΝΤΙ, μετά τη λήξη του συμβολαίου μου, χάρηκα γιατί είναι τιμητικό να έχεις προτάσεις στις μέρες που διανύουμε. Μάλιστα, είχε προηγηθεί και άλλη μία πρόταση συνεργασίας από άλλο κανάλι, οπότε αυτό που αισθάνθηκα -επειδή πραγματικά παραμέλησα την προσωπική μου ζωή γι' αυτή τη δουλειά και το -χρεώνω στον εαυτό μου ως ένα από τα λάθη που έχω κάνει- ήταν ότι δικαιώθηκα για τους κόπους μου. Όταν μου είπαν για τη Μαίρη, χάρηκα πάρα πολύ. θέλαμε χρόνια να κάνουμε κάτι μαζί και μάλιστα σε όποιο κανάλι βρισκόμασταν, πάντα πρότεινε ο ένας τον άλλον. Για τη νεότερη γενιά παρουσιαστών που δεν έχουν ης οικονομικές απολαβές της δεκαετίας του '90- και του 2000, είναι πολύ σημαντικό να δουλεύεις σε-ένα περιβάλλον όπου θα είσαι ήρεμος. Και αυτό κατά κάποιον τρόπο είναι εξασφαλισμένο, όταν συνεργάζεσαι με μία φίλη σου, με την οποία ξέρεις ότι ταιριάζουν τα χνώτα σου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved