Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!
Media

Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη!

Αν έχετε δει το τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, σίγουρα θα μπορούσατε να μπείτε στο κλίμα σήμερα το πρωί με το «καλημέρα» σας των δύο παρουσιαστών.

Το ζευγάρι θέλησε να δώσει τη συνέχεια του τρέιλερ κάνοντας πρεμιέρα από το... κρεβάτι της. Ο Κρατερός και η Κατερίνα έκαναν πως κοιμήθηκαν στο πλατό και ξύπνησαν στις 09:45, έτοιμοι για την μεγάλη ημέρα!

«Έχουμε πολύ μεγάλη χαρά που βρισκόμαστε εδώ και νομίζω ότι αυτό είναι εμφανές» ήταν τα πρώτα λόγια της Κατερίνας και συνέχισε: «Θα δείτε πολλά διαφορετικά, καινούργια πράγματα φέτος στην εκπομπή, κρατώντας βέβαια όλα αυτά που μας είπατε ότι σας άρεσαν από την περσινή μας παρουσία». Αμέσως μετά παρουσίασε τους συνεργάτες, την «παλιά» Όλγα Λαφαζάνη αλλά και τους νεότερους Παναγιώτη Τάτση και Νίκο Ζαχαριάδη. Όσο για τον Δημήτρη Μακαλιά που πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό της εκπομπής, η Κατερίνα σχολίασε: «Θέλω να ευχαριστήσουμε για όλα αυτά που έγιναν πέρυσι τον αγαπημένο μας Δημήτρη Μακαλιά, ο οποίος θα θέλαμε πολύ να είναι και φέτος εδώ. Είμαι σίγουρη ότι θα ξανασυναντηθούμε Δημήτρη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, σε αγαπάμε πάρα πολύ και να ξέρεις ότι είσαι ένας από εμάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved