Ντίνος Σιωμόπουλος: Το γούρι του και η αγάπη με το τηλεοπτικό κοινό
Media

Ντίνος Σιωμόπουλος: Το γούρι του και η αγάπη με το τηλεοπτικό κοινό

Για το πόσο εύκολο είναι να μένει ένας δημοσιογράφος καθαρός αλλά και για το πραγματικό του γούρι μιλάει ο Ντίνος Σιωμόπουλος ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Πόσο εύκολο είναι ένας δηµοσιογράφος να µείνει «καθαρός»;

«Για µένα είναι πολύ εύκολο. Αν δεν το επιδιώκεις, δεν σου προκύπτει. Η πιάτσα γνωρίζει πολύ καλά ποιοι είναι αυτοί που δεν παίζουν «παιχνίδια». Λυπάµαι εκείνους που δεν µπορούν να κοιµηθούν το βράδυ, όχι γιατί τους απασχολούν προσωπικά προβλήµατα, αλλά γιατί ανησυχούν ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και στην άλλη γραµµή θα είναι κάποιος που τους «κρατάει στο χέρι» ή ο εισαγγελέας».

Ποιο είναι το γούρι σου;

«Οι άνθρωποι που έχω δίπλα µου, η οικογένειά µου, οι φίλοι µου, η πίστη µου».

Τι σηµαίνει για σένα η δηµοσιότητα;

«Είναι περίεργο το συναίσθηµα να µπαίνεις καθηµερινά στο σπίτι εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων. Μετά από κάποιο σηµείο, σε θεωρούν δικό τους άνθρωπο. Γνωρίζουν πράγµατα για σένα, προσωπικές σου στιγµές, την ποιότητα της δουλειάς σου, το πότε είσαι καλά και πότε όχι, τι µπορεί να σε ενοχλεί και πολλά ακόµη. Μου αρέσει όταν µε πλησιάζουν άνθρωποι και µου δείχνουν µια οικειότητα, η οποία έχει προέλθει από την επαφή που έχουµε µέσω της τηλεόρασης ή της εφηµερίδας και του site όπου εργάζοµαι. Ακόµη πιο όµορφο, όµως, είναι όταν σου λένε ένα απλό «ευχαριστώ» για τον τρόπο που τους ενηµερώνεις και κυρίως για τον τρόπο που αντιµετωπίζεις τα προβλήµατά τους. Η δηµοσιότητα µε έχει βοηθήσει να καταλάβω ότι το επάγγελµα του δηµοσιογράφου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Χαίροµαι όταν δίνω απαντήσεις στον κόσµο».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved